Cum merg lucrurile în primărie? „Cum vrea primarul” Vezi cine a făcut...

Cum merg lucrurile în primărie? „Cum vrea primarul” Vezi cine a făcut această dezvăluire

3
DISTRIBUIȚI

cojocari mana

Consilierul Local PP-DD Petrică Folică a devenit ţinta glumelor făcute de  colegii săi,  în frunte cu secretarul primăriei Ioan Cojocari.  Încă de la învestirea în funcţia de consilier, Folică s-a afirmat prin interpelări care au vizat cheltuirea banului public. A fost omul care a blocat votarea proiectului prin care PSD urma să îşi achiziţioneze sediul cu numai 100.000 de euro şi omul la sugestia căruia primarul Nicolae Robu a alocat bani pentru achiziţionarea unei staţii de purificare  a aerului.

La ultimul plen al CLT, Folică a dorit să ştie de ce Mitropolia Banatului va cere bani pentru şcolarizarea elevilor care vor studia la unităţile învăţământ private care vor fi amenajate în incinta fostei şcolii 9 şi cu ce se ocupă serviciul Maltez care  a primit bani de la primărie.  A fost urgent ironizat de colegii din CLT.  Ţărănistul Bogdan Herzog a spus că Folică e preocupat mereu când vine vorba de veterani sau armată şi de cele mai multe ori în situaţii în care nu se petrec lucruri incorecte.  Se pare că părerea lu Herzog a fost împărtăşită şi de secretarul Ioan Cojocari, care pesemne că le-a spus celor de la prezidiu un banc, din care la urechile presei a ajuns, graţie şefului de şedinţă Radu Ţoancă, doar următoarea frază.


„Bine zice domnul Cojocari e ca în bancul acela cu 98 de maghiari, 2 români și cu el 150 de români”. Revenit la muncă după mai bine de lună de concediu medical, Cojocari a dezvăluit cum stă treaba şi cu regulamentul CLT. Întrebat dacă primarul are voie să retragă un proiect de pe ordinea de zi fără acordul consilierilor, după începerea şedinţei, Cojocari a spus că „regulamentul e cum vrea primarul”.

3 COMENTARII

  1. adica Bogdan Herzog spune ca pretul pentru sediul PSD de 100000 de euro era unul corect? iar faptul ca Petrică Folică s-a opus acestei hotii este incorect ? bravo ! … cata nesimtire ! vezi d-le Herzog , de aceea PNTCD are la nivel national intentie de vot doar 1% ,ca a avut si are oameni ca dumneata in componenta sa.macar daca taceai … .Felicitari domnului Folica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.