Cum „a plătit” un timișean 2.500 de lei pe un braț de...

Cum „a plătit” un timișean 2.500 de lei pe un braț de lalele

3
DISTRIBUIȚI

 lalele

Piețele din Timișoara au o ofertă variată de flori furate.


La mare căutare sunt lalele, flori numai bune de furat în acest sezon. Zilele trecute au dispărut lalelele din fața Liceului MIU, și din fața Filarmonicii.

Polițiștii locali aflați în patrulare în seara zilei de 21 aprilie, în jurul orei 23.30, au depistat un bărbat de 42 de ani, cu domiciliul în Becicherecu Mic, care a rupt mai multe lalele plantate în rondoul amenajat în fața Filarmonicii Banatul de pe Bdul C.D. Loga. Cel în cauză, care s-a ales cu proces-verbal de contravenție, a motivat că intenționa să fie romantic cu aleasa lui, astfel că nu fura florile ca să le vândă, ci ca să le dea cadou. ”Potrivit HCL 371/2007 modificată astfel de fapte se sancționează cu amenzi între 2000 și 2500 lei”, a declarat Dana Seracin, ofițerul de presă al Poliției Locale Timișoara.

De la începutul acestei primăveri, patru persoane care au distrus și deteriorat prin rupere florile plantate în centrul orașului au fost depistate și sancționate de polițiștii locali.

3 COMENTARII

  1. domiciliul Becicherecu Mic si de provenienta oltenia ??ca sa ne intelegem,nu ca printre noi nu sunt penali dar acolo este apogeul infractiunilor la toate nivelurile iar noi” importam aceasta marfa fara sa ne opunem”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.