Cum a rezolvat consiliera personală a primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, problema...

Cum a rezolvat consiliera personală a primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, problema terasei de la turnul de apă din Iosefin

5
DISTRIBUIȚI

turn-apa-timisoara

Consiliera personală a primarului Nicolae Robu a rezolvat problema turnului de apă de pe strada Bariţiu, a povestit viceprimarul PSD Traian Stoia. Acesta a spus că „în cursul zilei de ieri am primit un telefon prin care domnişoara Sanda Greblă îmi propunea o întâlnire cu un arhitect care şi-a făcut lucrarea de diplomă privind turnul de apă de pe Bariţiu.


Tamaş am reţinut că îl cheamă, ca pe un poliţist local foarte harnic şi deştept. Liftul apare interior, ceea ce ar trebui să facă obiectul unei analize, pentru că liftul ar trebui să fie unul panoramic, exterior. În spaţiul cel mai generos trebuie făcut un restaurant şi trebuie studiat posibilitatea de a extinde în exterior terasa respectivă cu cel puţin doi metri. Trebuie făcute nişte studii de rezistenţă. Sperăm ca în cursul lunii mai să putem scoate proiectul la licitaţie”.

Legat de data de începere a lucrărilor, Stoia spune că „am convenit cu domnul arhitect că vom relua discuţiile după 1 mai, ca să vedem şi care sunt pretenţiile dânsului vizavi de coordonarea proiectului, vizavi de ceea ce dorim noi să apară în acest monument istoric. Pentru Podul de Fier am primit asigurări că până la 1 mai va fi gata schiţa de proiect şi o vom supune unor observaţii specialiştilor pe care îi are primăria”.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.