De ce nu mai candidează rectorul UVT, Marilen Pirtea, din partea PSD,...

De ce nu mai candidează rectorul UVT, Marilen Pirtea, din partea PSD, pe Colegiul 3 la alegerile parțiale

2
DISTRIBUIȚI

pirtea1

Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, a fost unul din numele vehiculate pentru a candida din partea PSD în Colegiul 3, pe postul de deputat, rămas vacant după demisia Mariei Grapini. Ieri, reprezentanții PSD Timiș au anunțat, însă, că a fost nominalizat Florin Bîrsășteanu, directorul medical al Spitalului Județean Timișoara.

Deși Titu Bojin și Sorin Grindeanu afirmau, săptămâna trecută, că Florin Bîrsășteanu are o notorietate mai mare decât Marilen Pirtea, rectorul UVT a precizat, astăzi, că el este cel care a refuzat să candideze în Colegiul 3 Timișoara la alegerile parțiale.

“Am primit o ofertă, o propunere din partea PSD-ului.


Eu am diseminat propunerea colegilor mei, repet propunerea, nu am făcut niciodată o afirmație cu privire la intențiile mele. Am stat, am cugetat, după care mi-am expus punctul de vedere, considerând că în momentul de față eu am un mandat la Universitatea de Vest pe care să îl duc la bun sfârșit și am aici mai multe lucruri de făcut decât în Parlamentul României, din partea oricărei formațiuni politice. În următorii doi ani de zile, pentru mine este mai important, pentru universitate, să ducem la bun sfârșit ce am început”, a explicat Marilen Pirtea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.