Doi bărbați au murit și o adolescentă se află în stare gravă,...

Doi bărbați au murit și o adolescentă se află în stare gravă, după ce bolidul în care se aflau a ieșit de pe carosabil. Ce a provocat accidentul

2
DISTRIBUIȚI

accident-circulatie-masina-politie

Doi bărbați au murit și o tânără a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident care s-a petrecut azi pe DN 79. Șoferul mașinii implicate, și pasagerul acestuia, au murit imediat după impact.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 02:15,  în timp ce a condus  un autoturism  marca Land Rover, pe DN 79, din direcţia Arad spre Oradea, M.


S. Ioan, de 29 ani, din București, ar fi pătruns cu viteză excesivă în intersecţia cu sens giratoriu, a urcat pe rondoul din pământ al sensului giratoriu şi a  pierdut  controlul asupra direcţiei de deplasare răsturnându-se în afara părţii carosabile. ”Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto şi al  unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din judeţul Olt, pasager pe bancheta din spate a autovehiculului. De asemenea, a fost  rănită grav o tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Olt, pasageră pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului”, a declarat Camelia Tuduce, ofițerul de presă al Poliției Arad.

Poliţiştii continuă cercetările.

 

2 COMENTARII

  1. Mare – Mare prostie cu rondourile alea la intrarea in fiecare sat/oras din jud Arad/Bihor. Cine le-a aprobat e sigur responsabil pt multe accidente. Au facut rondouri la intrarea in toate satele – la fel ca si in unele tari din vest – dar au uitat ca noi nu avem acceeasi infrastructura cu cei de afara – adica nu avem autostrazi pe unde poti merge. Tot timpul – copiem – dar copiem prost.

  2. Iarasi vorbesti prostii. Indiferent daca ai sau nu autostrada, nu intri in localitate cu 120 km/h. Si tocmai ca sa reduci viteza, s-au pus rondouri. Ca sa observi ca trebuie sa reduci viteza. Primul obstacol nu trebuie sa fie pietonul pe trecerea de pietoni din localitate. Intradevar, sunt copiate prost, deoarece ar trebui sa fie doar pe sensul de intrare in localitate, si pe sensul de iesire sa fie drum drept. Dar asta deja e alta treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.