Doi șoferi au fost la un pas de a fi LINȘAȚI de...

Doi șoferi au fost la un pas de a fi LINȘAȚI de localnicii unei comune din vestul țării. Cum au reușit să îi înfurie pe oameni

0
DISTRIBUIȚI

cam

Doi șoferi au fost la un pas de a fi linșați de localnicii dintr-o comună din vestul țării, după ce le-au distrus acestora asfaltul. Cei doi sunt cercetaţi penal de poliţişti, după ce au blocat un drum comunal între localităţile Hondol şi Băiaga din județul Hunedoara, şi au distrus asfaltul pe o porţiune de 30 de metri cu un concasor pe care intenţionau să-l trasnporte la o carieră de piatră din zonă, provocând revolta localnicilor.

„Poliţiştii au stabilit că un conducător auto în vârstă de 41 de ani, din Bucureşti, a condus un autotren agabaritic, pe drumul comunal 28 C, tractând şi o semiremorcă pe care se afla un utilaj şenilat al unei firme de construcţii, ce executa lucrări la o carieră de piatră din zonă, întregul ansamblu cântărind aproximativ 150 de tone.


Între localităţile Hondol şi Băiaga, conducătorul auto nu a mai putut înainta pe drumul asfaltat care era avea o lăţime de doar 4 metri şi a oprit autovehiculul, iar un alt şofer de la aceeaşi societate a coborât utilajul şenilat de pe semiremorcă, după care s-a deplasat cu acesta aproximativ 30 de metri pe asfalt, distrugându-l din cauza greutăţii. Această situaţie a provocat ieşirea în stradă a circa 30 de localnici, care şi-au manifestat nemulţumirea că le-a fost distrus drumul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul Laura Bradu.

Aceasta a mai spus că utilajul şenilat, un concasor care cântăreşte peste 64 de tone, a fost urcat din nou pe trailer pentru a fi luat din zonă. În urma acestui eveniment, traficul rutier pe drumul comunal a fost blocat timp de două ore şi jumătate, iar carosabilul a fost deteriorat pe o porţiune de aproximativ 30 de metri.

După efectuarea cercetării la faţa locului şi audierea martorilor poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi împiedicare/îngreunare a circulaţiei rutiere pe drumurile publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.