Doi șoferi băuți au supraviețuit ca prin minune unor accidente grave petrecute...

Doi șoferi băuți au supraviețuit ca prin minune unor accidente grave petrecute în ultimele 24 de ore. Cum s-au produs incidentele

0
DISTRIBUIȚI

accident caras

Doi șoferi care au riscat conducând băuți în primele două zile de Paști au scăpat nevătămați din accidente în urma cărora mașinile pe care le conduceau au fost distruse aproape în totalitate.

Primul accident s-a petrecut duminică după-amiaza, în Reșița, unde un șofer cu alcoolemie de 0,45 g/l în aerul respirat a pierdut controlul volanului în apropierea gării, a trecut printr-un parapet și prin gardul de la calea ferată, oprindu-se, cu roțile în sus, chiar lângă șine.


Nimeni nu a fost rănit, chiar dacă în mașină se aflau trei persoane, însă automobilul cu numere de Italia a fost distrusă în proporție de 85%.

Un alt accident a avut loc luni dimineața, în comuna Brebu, între Reșița și Caransebeș. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, cu o alcoolemie de peste 0.9 la mie, conform infocs.ro. Acesta a pierdut controlul volanului în mijlocul satului și s-a lovit cu mașina de un cap de pod. Automobilul s-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit, răsturnat, într-un șanț, însă șoferul nu a pățit nimic. Din contră, acesta a luat-o la fugă, polițiștii fiind nevoiți să-l urmărească. În urma accidentului, mașina a fost distrusă în proporție de 90%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.