Doi traficanți de țigări care foloseau aceeași metodă pentru a-și transporta marfa,...

Doi traficanți de țigări care foloseau aceeași metodă pentru a-și transporta marfa, prinși în aceeași seară de polițiști

5
DISTRIBUIȚI

tigari ucraina

Doi bărbați care au testat vigilența forțelor de ordine de la frontiera de vest a țării s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în timp ce transportau țigări de contrabandă.

Ambii suspecți se deplasau pe moped când au fost opriți de polițiștii din Deta în localitatea de frontieră Moravița.


Primul a fost oprit la ora 18.20, iar oamenii legii au constatat că acesta avea asupra sa 60 de pachete de țigări netimbrate. În plus, bărbatul în vârstă de 47 de ani nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Al doilea bărbat a fost oprit o oră mai târziu. Nici el nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar polițiștii au descoperit că transporta 50 de pachete de țigări netimbrate corespunzător.

Cele 110 pachete de ţigarete au fost ridicate de poliţişti, acestea fiind predate Direcţiei Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor legale. Pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunile rutiere comise.

5 COMENTARII

  1. pai o sa ajunga lumea sa cumpere numai de la traficanti…. la noi au scumit tigarile dar un salariu nu se mareste pai sa scumpeasca tigarile cand salariile voir fi ca cele de afara pana atunci sa mnearga contrabanda!!!!! bravo lor si eu as cumpara ceva de la contrabanda la aceste salarii mizerabile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.