Două fetițe au scăpat ca prin minune cu viață, din incendiul izbucnit...

Două fetițe au scăpat ca prin minune cu viață, din incendiul izbucnit în propria casă. Ce decizie s-a luat împotriva mamei neglijente

0
DISTRIBUIȚI

pompieri masinaDouă fetițe, de un an și șase ani erau să moară arse de vii, azi, în casă, după ce au fost lăsate singure de către mama lor.


Sinistrul s-a petrecut pe strada Mareşal Alexandru Averescu din Timișoara. mama copilelor le-a lăsat în casă nesupravegheate, marți la prânz, și a traversat strada, până la penitenciar, pentru a duce soțului ei un pachet de mâncare. În acest timp micuțele au ieșit pe balcon, cu o cutie de chibrituri și au aprins câteva, focul ajungând să cuprindă obiecte inflamabile din jur.

Focul s-a extins cu repeziciune din balcon în casă. Salvarea lor a fost că vecinii au văzut fumul gros ieșind pe fereastră, și au sunat imediat la 112. Pompierii au ajuns la fața locului și au lichidat incendiul.

La fața locului au ajuns și un echipaj de Poliție și  reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș care au luat copiii din apartament și au deschis o anchetă. ”Copiii au fost preluați în regim de urgență, cu acordul mamei și urmează să ajungă în cursul acestei zile la un asistent maternal profesionist”, a declarat Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt al instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.