Două tinere, care lucrau „la negru” în Timișoara, date dispărute. Dacă le-ai...

Două tinere, care lucrau „la negru” în Timișoara, date dispărute. Dacă le-ai văzut, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Gabor Ecaterina

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru a depista o tânără de 27 de ani şi o minoră de 16 ani, dispărute. Cele două sunt fiica, respectiv concubina unui bărbat de 36 de an din Chișoda, județul Timiș, și au plecat  pe 8 aprilie din incinta unei companii unde lucrau ca ziliere, fără ca să le mai vadă cineva de atunci.

Caslarova Lucia inghetata

Minora se numește Ecaterina Gabor,  are 165 m înălţime, 56 kg greutate, ochi căprui, faţa rotundă, păr lung negru cu şuviţe blonde.


La data dispariţiei, aceasta purta un pulover de culoare maro cu nasturi în faţă, o fustă albastră din material tip jeans şi în picioare sandale de culoare gri.

Cealaltă femeie este Lucia – Înghețata Cașlarova, are  înălţime 165 m, greutate  45 de kg, ochii căprui, păr negru cu şuviţe blonde până la umeri. La data dispariţiei, aceasta purta un pulover de culoare alb cu dungi orizontale negre, blugi de culoare albastru, fiind încălţată în adidaşi de culoare aurie.

Cele două persoane din judeţul Arad, respectiv Hunedoara, locuiau, fără forme legale, într-un imobil din Timişoara. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute, este rugat să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.