Două tiruri s-au ciocnit frontal la Piatra Scrisă. Cum s-a produs accidentul

Două tiruri s-au ciocnit frontal la Piatra Scrisă. Cum s-a produs accidentul

1
DISTRIBUIȚI

accident-circulatie-masina-politie

Traficul a fost blocat pe un sens de circulație, pe DN 6, în această dimineață, în zona mănăstirii Piatra Scrisă din județul Caraș Severin, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a produs nu departe de Caransebeș, în apropiere de mănăstirea Piatra Scrisă, în jurul orei 7.00.


”Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că în timp ce F.N, de 42 ani, conducea un ansamblu de vehicule dinspre Caransebeș spre Orșova, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns cu semiremorca pe contrasens intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de catre C.G., de 36 ani. În urma accidentului, conducatorul C.G. a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarant Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Polițiștii ajunși la fața locului continuă cercetările pentur a stabili cu exactitate cauzele accidentului. În urma accidentului, începând cu ora 7.00, traficul s-a desfășurat pe o singură bandă de circulație.

1 COMENTARIU

  1. Ooo,de-ar crapa toate manivelele care conduc tir,niste analfabeti si nespalati,am merge mai linistiti pe sosele.Oameni mai imputiti ca soferii de tir nu gasesti tata nicaieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.