Elevă de 13 ani din Timișoara, băgată în spital de un coleg....

Elevă de 13 ani din Timișoara, băgată în spital de un coleg. Vezi ce s-a întâmplat

3
DISTRIBUIȚI

obradovici1-34525

O fată și un băiat de 13 ani, înscriși în clasa a VII-a la Liceul „Dositei Obradovici” din Timișoara, s-au luat la bătaie, astăzi, într-o pauză. Plin de nervi, băiatul a ridicat un scaun și a lovit-o pe fată în spate, dar și în zona organelor genitale, iar pentru că eleva s-a plâns că o doare rău burta, profesorii au chemat o ambulanță care a transportat-o de urgență la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”.

Aura Danielescu, inspector școlar general adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a precizat că fetița nu are nicio leziune vizibilă, dar va fi supusă astăzi unei ecografii abdominale, pentru că eleva acuză în continuare dureri de burtă.


“Incidentul s-a întâmplat într-o pauză, motivul pentru care s-au certat încă nu se cunoaște. Băiatul s-a repezit cu un scaun și a lovit-o în spate și în zona inghinală. Eleva se află internată la secția de Chirurgie a Spitalului de Copii «Louis Țurcanu» pentru investigații suplimentare”, a precizat Aura Danielescu.

În ceea ce-l privește pe agresorul elevei, Aura Danielescu ne-a spus că acesta are probleme de comportament, provine dintr-o familie numeroasă și a mai avut în trecut nota scăzută la purtare. Pentru fapta sa, din punct de vedere școlar, elevul va fi eliminat cel mult cinci zile și îi va fi scăzută media la purtare.

Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiș, ne-a declarat că băiatul care a agresat-o pe fetiță și mama acestuia au fost duși la audieri la Secția 3 Poliție. “Se pare că cei doi s-ar fi jucat, iar fata, din greșeală, l-a lovit pe băiat, și acesta a ripostat. Nu se poate începe urmărirea penală până în momentul în care părinții persoanei vătămate nu vor depune plângere”, a precizat Mirela Drăghicioiu.

Directorul liceului, Clanița Iadran, ne-a povestit că „băiatul i-ar fi cerut un leu fetei, el provenind dintr-o familie săracă. Ea n-a vrut să-i dea, și atunci el a luat scaunul și a lovit-o”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.