Eveniment caritabil, concert şi party într-un weekend de foc. Cum au petrecut...

Eveniment caritabil, concert şi party într-un weekend de foc. Cum au petrecut timișorenii de Paști FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-128515391">

jazzissimo (82)

Amatorii de modă, concerte şi party-uri au avut parte de un sfârșit de săptămână plin în Jazzissimo Lounge, clubul situat în Bastion oferindu-le petrecăreţilor un program variat. Vineri seara, la faţa locului a avut loc un eveniment caritabil organizat de MCS Models, în urma căruia s-au strâns fonduri pentru copiii de la Asociaţia „Împreună pentru copii”. În urma donaţiilor s-au cumpărat pacheţele de Paşti pentru cei 60 de copii sprijiniți de asociație.

În aceeaşi seară, amatorii de concerte au avut parte de o reprezentaţie a celor de la The Wekend Band. Vincenţiu Ghergulov (clape), Marios Fulop (tobe), Tibor Sandu Aranyi (bass), Alex Bejenaru (chitară) şi Răzvan Munteanu (voce) au abordat câteva cover-uri celebre într-o manieră proprie şi au beneficiat de aplauzele publicului. Desigur, nici amatorii de party nu au fost uitaţi, sâmbătă noaptea aici având loc o ediţie specială a evenimentului La Belle Musique, alături de DJ Stafie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.