EXCLUSIV Doi polițiști de frontieră, loviți de mașina unui traficant, în timpul...

EXCLUSIV Doi polițiști de frontieră, loviți de mașina unui traficant, în timpul unei operațiuni anticontrabandă UPDATE Prima declarație a celui acuzat

21
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera mascati suspecy Doi polițiști de frontieră au fost loviți cu mașina astăzi,de un traficant de țigări pe care încercau să-l oprească [pe drumul care leagă vama Moravița de localitate. Ofițerii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au organizat o acțiune, având informații că traficantul Alin Ghira, din Moravița, va introduce în țară o importantă cantitate de țigări. Mai multe echipe ale polițiștilor de frontieră din Timișoara și Caraș-Severin au organizat operațiunea de capturare.

Pe drumul care leagă vama de Moravița, a fost instituit un prim filtru – polițiștii de frontieră au blocat drumul cu un Logan pus de-a latul șoselei, iar când traficantul s-a apropiat i-au făcut semn să oprească. Aflat la volanul unui Ford Mondeo combi, bărbatul a încetinit, după care a accelerat brusc, acroșându-i pe doi dintre polițiștii de frontieră. Un comisar și un agent au fost proiectați în lateral, traficantul continuându-și cursa.


Polițiștii de frontieră din al doilea filtru au întins pe șosea dispozitivul antipneu, dar contrabandistul nu s-a oprit. A reușit să se refugieze într-o casă din Moravița care a fost imediat înconjurată de polițiștii de frontieră. Din fericire, cei doi polițiști au scăpat cu răni ușoare.

După obținerea mandatelor de percheziție, oamenii legii au intrat în cele două locații, descoperind cantități importante de țigări. Până acum au fost găsite aproximativ 50 de baxuri de țigări de contrabandă, iar Alin Ghira a fost ridicat pentru a fi dus la audieri. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara va începe o anchetă în vama Moravița pentru a stabili cine se face vinovat de faptul că traficantul de țigări a trecut cu marfa de contrabandă prin vamă, fără ca nimeni să observe ceva. Asta în condițiile în care mașina nici măcar nu mai avea scaunul din dreapta șoferului, care a fost scos pentru a face loc tutunului de contrabandă.

UPDATE Alin Ghira și un al doilea bărbat suspectat că ar fi condus o altă mașină cu țigări de contrabandă au fost aduși la Timișoara pentru audieri. Apărătorul lui Ghira, avocatul Cosmin Bolosin, a declarat pentru PRESSALERT.ro: „Clientul meu s-a declarat nevinovat la cele două infracțiuni de care a fost acuzat: ultraj și contrabandă. Nu a condus nici un autoturism și nici nu a lovit vreun polițist. A fost în Serbia pentru că avut loc concertul Ceca la Vârșeț”.

21 COMENTARII

  1. Sai multumim la muxxx de Specu care are grija sai toarne pe toti. Ca,mai nou muxx isi duce marfa acasa,dar ii vine randu cat de curand SIFONU NR:1 Tigan borat

  2. Noroc in MUI… De Specu ca,toarna tot,culmea ca,el aseara nu avea marfa dar se plimba pe drum. Aaaa scuze ca,torn si eu dar fraiere numai du marfa acasa ca,ti se apropie tigan borat si incult :))) mai nou are si Facebook tiganu la care isi da likuri singur

  3. Avem noroc ca,ne ajuta Specu sa mergem la puscarie. Dar la tigan oare de ce nu mergeti cand lucra si duce marfa acasa,mai nou tiganu ( Specu ) are si facebook unde isi da laikuri singur la prostia pe care o are. Aaaaa dar oare Specu aseara ce facea?

  4. Bai Novac iar am pierdut banuti.ce dreq prietene atata neglijenta.pai ce-i spun eu acu lu domn Doctor.of of mai mai…Mariusica o sa fie tare nemultumit ca are inca o gaura in bugetul de Paste.

  5. Mai BOLOSIN intimplator te cunosc personal ….din munca,,,,dar TU numai suspiciosi de trafic de tigari aperi. Sincer alte cauze nu am vazut la tine Dar te inteleg ca astia platesc cel mai bine…. succes…..

  6. oare cine ,oare cine plinge dupa marfa si bani????cam tirziu iati dezumflat,,ce ati asteptat?? oricum specu e lider de grup cu turnatu,dar cam toti tigani di moravita au cota de turnat,doar de cind e vama tot asta fac..dar de Brazdau ce se mai aude? a avansat in grad/ tovarasu lui cioabanu mai al ajuta ? DIICOT mai atent pe lucratori pctf ca doar ei tremura dupa bani,trebe cotizat ca vin alegerile..hai la treaba.

    • Ce …. ăia care căutau țigările sunt olteni ?
      Sau tu esti unul dintre infecții care se ocupă de țigarete …. şi acum te oficia :)))))

  7. la puscarie , la puscarieeeee……..sa vezi purtatorul de vorbe cum spune iar ca ,, in urma unui celebru complex de masuri informativ – operative s-a actionat , etc etc. ,, ce frumos suna ……sa vezi ce se batoseaza mirescu si cumpanasu la videoconferintele alea lungi si dese…..vai de capul vostru de

  8. pacat ca au de suferit copiii tineri care isi castiga existenta ,iar cei care fac grosul nu patesc nimic 🙁 cata invidie poate fi pe lumea asta!!!

  9. S-au curățat capriorii la coarne așa ca Brazdau e ocupat cu recoltatul pana nu începe sezonul. Dar cât de curând filmulețe cu el ca doar știe si el ca se filmează vor apărea la breaking news !!!

  10. Voi pe cine credeti fraieri? Pai asta a trecut cu COMPLICITATEA VAMESILOR SI A POLITISTILOR DE FRONTIERA!!!! Ce dracu suntem prosti? Slabu, inca incaseaza comisioane dimineata de la sefii de tura, cine nu stie? Cu „vechi combatanti” acolo cum ar fi: Negoiescu, Sturza, Novac, Fogas, Furcea, etc…la ce sa ne asteptam??????

  11. De un an e jale iar in Moravita! Inspectorul sef a scapat de fostul sef de la Moravita care nu se „supunea” si-a adus un oltean de-al lui si au „dat drumul” la „treaba”! Dar hotia are picioare scurte. Cu atatea tigari nu poti trece prin vama decat cu spaga la vamesi si politisti. Dar sigur iar se va musamaliza totul. Ca la Severin!

  12. Fratilor nu doriti raul la care s`au chinuit sa faca un leu … shi akm sa mearga la puscarie unde is plosniti ,rusi,gandacii,paduchii si raiee…:-j cine sapa groapa altuia si se bukura cade in ea …. vai si amar de voi ce turnatori sunteti…. !!!!!!!!!

  13. Cu ce gura sifoniti cu pedeapsa o sa primitii !!!!! de la DOAMNE DOAMNE…:) VEDETZIVA DE TREABA VOASTRA SI LASA-TI LUMEA IN PACE …NU VA DA IN CAP ,NU VA FURA…SE CHINUIE SA ISI CASTIGE PAINE DE PE O ZI PE ALTA LA COPII LOR CA STATU NU OFERA LOCURI DE MUNCA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.