Febra de sâmbătă seara, la festivalul EXIT din acest an

Febra de sâmbătă seara, la festivalul EXIT din acest an

0
DISTRIBUIȚI

exitfestival

Ediţia din 2014 a festivalului EXIT, manifestare ce atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timişoara, având în vedere că se desfăşoară relativ aproape, în mirifica fortăreaţă Petrovoradin din Novi Sad, va avea parte de o serie de vedete ale muzicii dance şi nu numai.

Back-to-back-uri de senzaţie vor anima scena Dance Arena în seara de sâmbătă, 12 iulie, numită de organizatori Saturday Night Fever. După anunţarea line-up-ului de vineri, 11 iulie, în care Carl Cox este headliner, cei de la Exit ne pregătesc o surpriză de proporţii pentru sâmbătă: opt DJ foarte îndrăgiţi vor împărţi deck-urile o noapte întreagă! Afrojack şi Quintino, Maceo Plex vs Danny Daze, Tiga vs DJ Hell şi Heidi vs Kim Ann Foxman sunt b2b-urile care vor fi protagoniştii unei nopţi de poveste.

Afrojack este unul dintre cei mai influenţi DJ şi producători, cu un palmares impresionant de premii. Deşi are doar 26 de ani, el este prezent, pentru trei ani la rând, în top 10 DJ ai planetei, conform DJ Magazine. Piesa “Selecta”, realizată în colaborare cu olandezul Quintino, îi propulsează pe cei doi pe scena de la Exit Festival, unde sunt aşteptaţi să facă un show de vis.

Organizatorii nu îi neglijează nici pe tinerii pasionaţi de cultura underground, astfel că Maceo Plex şi Danny Daze îşi vor încânta audienţa de la Dance Arena prin vibe-ul pozitiv pentru care sunt recunoscuţi şi prin talentul lor.


Tiga, producătorul pieselor “Sunglasses at Night” şi “You Gonna Want Me”, este unul dintre artiştii preferaţi ai organizatorilor şi un invitat special al festivalului. El va mixa alături de Dj Hell, unul dintre cei mai creativi producători şi DJ germani. De asemenea, anul acesta vor fi prezente două dintre cele mai ”hot” artiste din industrie – Heidi şi Kim Ann Foxman. Heidi, foarte apreciată pentru podcast-ul ei de la BBC Radio 1, este iniţiatoarea seriei de petreceri Jackathon, evenimente renumite în randul clubberilor din întreaga lume. Kim Ann Foxman este recunoscută în special ca fost membru al Love Affair, însă talentul şi pasiunea pentru muzica de calitate îi asigura gig-uri în intreaga lume, din Tokyo până în Chicago. Cele două vor încinge atmosfera şi vor da startul petrecerii din cea de-a treia zi de Exit Festival.

Pentru ediţia din acest an a festivalului EXIT au mai fost confirmaţi: Damon Albarn, Disclosure (live), Rudimental (live), Skrillex (live), Carl Craig vs Green Velvet, Dub FX, Dusky vs Paul Woolford, Koven (live), Asian Dub Foundation, Gorgon City, Pretty Lights, Sub Focus (DJ set), The Afghan Whigs. Biletele pentru festivalul Exit , care va avea loc între 10 şi 13 iulie la Novi Sad, se pot cumpăra de pe site-ul www.myticket.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.