Florin Teodorescu despre amânarea rezultatului pentru închirierea spaţiilor de la Sala Olimpia:...

Florin Teodorescu despre amânarea rezultatului pentru închirierea spaţiilor de la Sala Olimpia: „Este o licitaţie închisă, cu dedicaţie”

1
DISTRIBUIȚI

teodorescu 6

Primăria Timișoara nu a desemnat nici până acum câștigătorul licitației fulger pentru spațiile de la Sala Olimpia. PRESSALERT.ro a dezvăluit că au depus oferte două firme – SC Biogerm SRL, care are obiect principal de activitate lucrări de pregătire a terenului” şi unde unic acționar este Cristian Patițoiu, fratele lui Bogdan Patițoiu, cu care este şi asociat în alte firme, prietenul Sandei Greblă, consiliera personală a primarului Nicolae Robu şi SC Bodybuilding Fitness SRL, a lui Petru Teodorescu(cunoscut ca Florin Teodorescu), multiplu campion național de culturism și organizator de competiții, cel care are de 14 ani acolo sala de culturism. Primăria a scos la pachet la licitaţie atât sala pentru fitness, cât şi un spaţiu pentru bar.


Deși după deschiderea plicurilor, comisia a anunțat că participanții vor primi un răspuns în 24 martie, hotărârea s-a tot amânat.

Nu se știe, însă, până când pentru că Florin Teodorescu a declarat, astăzi, că de atunci s-au cerut tot felul de lămuriri din partea comisiei. „Ne-au cerut nişte garanţii financiare care nu erau în caietul de licitaţie, după care au revenit şi ne-au spus că să le depunem doar dacă vrem. Ne-au cerut alte lămuriri legate de costuri şi materiale, iar când le-am dat au revenit cu noi solicitări pe motiv că sunt alte preţuri. Erau defalcate aşa cum le-au cerut. Nu mai era suma întreagă. În această licitaţie toate termenele sunt forţate. Totul e forţat la maxim”. Deşi nu ştie când Primăria Timişoara va anunţa câştigătorul,  Teodorescu este convins că „nu este o licitaţie deschisă. Când s-au deschis plicurile nu s-a spus cu ce ofertă a venit fiecare firmă – preţ pentru chirie, sumă pentru investiţii. Toate prevederile sunt împotriva mea. Nu contează profesionalismul. Este o licitaţie închisă, cu dedicaţie. Problema mare este cum s-a făcut caietul de sarcini, nu cine participă. Poate participa oricine, dar acolo este marea problemă – caietul de sarcini”. Ca sportiv, Florin Teodorescu s-a declarat împotriva fumatului şi consumului de băuturi alcoolice în interiorul Sălii Olimpia.

1 COMENTARIU

  1. Ca de obicei la noi in tara nu punem in valoare sportivii de performanta care au facut ceva pentru tara asta si pentru sportul de performanta. Acest om a pus bazele in bodybuilding in Romania, a organizat nenumarate concursuri sportive si a adus nume mari precum Jay Cutler si Ronnie Coleman, unii dintre cele mai mari nume din Mister Olimpia, iar in momentul de fata nu este apreciat la adevarata sa valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.