Horea Crişovan: „Colaborarea mea cu Adi Dinu este sub semnul lejerităţii“. Vezi...

Horea Crişovan: „Colaborarea mea cu Adi Dinu este sub semnul lejerităţii“. Vezi când are loc un nou concert cu cei doi muzicieni

0
DISTRIBUIȚI

crisovandinu

După ce zilele trecute melomanii timişoreni s-au bucurat de un concert în care Horea Crişovan, Adi Dinu şi invitatul lor special Christian Podratzky şi-au delectat spectatorii cu un concert de excepţie, publicul timişorean este invitat la o nouă seară plină de bunătăţuri muzicale, joi 24 aprilie, la Jazzissimo Lounge, de la ora 21.30. De această dată Horea Crişovan şi Adi Dinu vor oferi un recital de chitară acustică în cadrul căruia se vor auzi piese ale grupului Abra, dar şi câteva cover-uri „intelectuale“.


„Vom cânta în majoritate piese Abra, dar şi una sau două piese compuse de mine. Plus câteva cover-uri mai intelectuale, două sau trei piese din era Pink Floyd. Va fi un concert cu two sunny guys“, ne-a mărturisit Horea Crişovan. Cei doi muzicieni au mai susţinut câteva concerte în această formulă, care au fost foarte bine primite de public. Poate şi pentru că întreg recitalul e unul spontan. „Colaborarea mea cu Adi Dinu este sub semnul lejerităţii.Pe scenă nimic nu e perfect. E mai degrabă spontan. Nu tăiem nimic cu precizie chirurgicală. Nu repetăm aproape deloc înaintea concertelor. Ne pasăm mingea unul altuia cu grijă, să mai dăm şi câte o bombă, primită cu zâmbetul pe buze şi cu un vin bun după sau în timpul cântării. Concertele noastre sunt concerte experiment. Empatice. Şi, sperăm noi simpatice. Cu reguli aproape inexistente. Marea provocare este să nu ne repetăm în timpul improvizaţiilor“, ne-a declarat Horea Crişovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.