Iepuraşii de Paşti din cartierul primarului Nicolae Robu au dispărut. Cele două...

Iepuraşii de Paşti din cartierul primarului Nicolae Robu au dispărut. Cele două versiuni ale poveștii

0
DISTRIBUIȚI

iepurasi zoo timisoara 1

Municipalitatea timişoreană are un ghinion teribil când vine vorba de animale. Anul trecut ştirea că zebra primită de Direcţia de Mediu pentru Grădina Zoologică s-a înecat în iazul de la Pădurea Verde făcea vîlvă în toată ţara.


În acest an municipalitatea timişorenă a amplasat ţarcuri cu iepuraşi în zona Soarelui, în zona Dacia şi în faţa Operei. Ei bine, reprezentanţii municipalitaţii au avut o surpiză mare astăzi când au găsit ţarcul din Soarelui, zonă în care locuieşte primarul Nicolae Robu, vandalizat şi trei ierupuraşi lipsă.

Purtătorul de cuvânt al Pirmăriei Timişoara, Alina Pintlie, ne-a spus că „cei cinci iepuraşi rămaşi în Soarelui şi cei din Dacia au fost ridicaţi. Municialitatea a decis ca doar ţarcul din Piaţa Victoriei să fie păstrat. În zonă există supraveghere din partea poliţiei şi camere de filmat”. Pintilie spune că poliţia se va ocupa de elucidarea misterului dispariţiei iepuraşilor.

Aceasta nu a fost, însă, prima versiune a evenimentelor care a ajuns la „urechea” publicului. Pe marginea subiectului am încercat să obţinem şi o poziţie din partea Poliţiei Locale, însă purtătorul de cuvânt Daniela Seracin a susţinut varianta primăriei, asta deşi cu câteva ore în urmă oferea o cu totul altă poziţie pentru mai multe site-uri locale de ştiri. Din primele declarații reieşea că nu mai puţin de şapte iepuraşi din zona Soarelui au fost găsiţi morţi, și doar unul viu.

Acesta nu este primul incident de acest gen din urbea de pe Bega. În urmă cu trei ani, iepuraşii de Paşti au fost mâncaţi de câini vagabonzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.