„Îngerii Galbeni” nu vor mai putea ridica abuziv mașinile din parcările hipermarketurilor....

„Îngerii Galbeni” nu vor mai putea ridica abuziv mașinile din parcările hipermarketurilor. Cum îi pot reclama timișorenii

0
DISTRIBUIȚI

politia comunitara complex

Este oficial – compania Îngerii Galbeni va dispărea din parcările hipermarket-urilor din Timişoara. La ultima şedinţă de plen, consilierii locali au adoptat un HCL care reglementează modul de ridicare a vehiculelor din parcările marilor magazine, care utilizau serviciile companiei. Măsura a venit după ce la urechile aleşilor locali au ajuns plângerile mai multor cetăţeni care au acuzat că maşinile au fost ridicate abuziv şi tarifele de recuperare au fost mult prea mari.


Astfel, Poliţia Locală anunţă că a transmis notificări către toate „centrele comerciale din municipiu care au permis în perimetrul acestora activități de blocare, ridicare, transport pentru autovehiculele care nu respectau regulamentele interne ale acestor centre, ca în termen de 48 de ore să se conformeze prevederilor horărârii de Consiliu Local menționate și să ia măsuri de deschidere a parcărilor pentru clienţii acestora sau să controleze accesul acestora prin bariere, să înştiinţeze clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare”.

Pentru patronii magazinelor care nu se conformează amenzile sunt cuprinse între 2.000 și 2.500 lei. Timişorenii cărora li se ridică maşinile din astfel de parcări pot suna la numărul 0256.968 pentru a solicita ajutorul poliţştilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.