ISU Banat are oficial un nou inspector șef. Cine este și de...

ISU Banat are oficial un nou inspector șef. Cine este și de când a preluat funcția

1
DISTRIBUIȚI

pompieri inspector sef

Prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu data de 1 aprilie 2014, maiorul inginer Lucian Vasile Mihoc a fost numit în funcţia de inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş.

Lucian Mihoc ocupa deja acest post, ca interimar, din luna octombrie a anului trecut, când generalul Mihai Benga s-a pensionat.


Acum, maiorul Mihoc a fost confirmat oficial pe post, după ce a trecut cu bine de concurs.

Numirea în funcţie s-a realizat în cadrul unei ceremonii militare, desfăşurate sub comanda colonelului-inginer Mugurel-Ioan Stanov, împuternicit prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din
România. Acesta l-a felicitat pe noul comandant pentru promovarea examenului şi pentru numirea în funcţie, şi i-a urat succes în activitatea de gestionare a situaţiilor de urgenţă.

La eveniment au participat şi prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu şi vice-preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin-Ionel Dobra, care l-au asigurat pe noul comandant de tot sprijinul pentru o bună colaborare interinstituţională.

1 COMENTARIU

  1. ce inginer dom’le ca icishia trebia un Doctor cum ieria domnu general Benga un profesionist de mana intai care o lucrat si la doi si un sfert asa sa stiti. pacat ca lor pensionat tanar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.