Şocul vieţii pentru un bărbat care luptă să-și recupereze copilul în vârstă...

Şocul vieţii pentru un bărbat care luptă să-și recupereze copilul în vârstă de un an: „M-am căsătorit cu o prostituată”

0
DISTRIBUIȚI

prostituata-465x390

În 2011, avea 16 ani și se prostitua, cu sora ei, la Timișoara. Fata a fost găsită după ce la bordelul improvizat într-un apartament de bloc a fost trimis un investigator sub acoperire. Proxenetul a fost închis, iar minora, Cristina, s-a întors acasă, la Vaslui, a devenit fată cuminte și s-a măritat.

Soțul ei, Iustelian Tăbărdău se luptă acum pentru custodia fetiței sale de un an, după ce soția a fugit la Timișoara unde, în 2011, a fost exploatată de un proxenet. „M-am căsătorit cu o prostituată. Nu am știut nimic din trecutul soției, până acum”, așa își începe povestea un vasluian aflat în pragul divorțului, după ce, se plânge el, „nevasta a decis să se reîntoarcă în Timișoara și să se prostitueze, așa cum a făcut la 16 ani”, a declarat acesta pentru Evenimentul Zilei.

Iustelian Tăbărdău, în vârstă de 34 de ani, a cunoscut- o pe Cristina pe când aceasta era doar o puștoiacă, fata fiind din aceeași comună cu el: Pușcași, județul Vaslui. „În martie am plecat să muncesc la Focșani. După două săptămâni, când am venit acasă, am găsit totul închis.


Soția și fiica mea nu erau. Am primit cheile casei de la soacra mea și mesajul că m-a părăsit. Am reușit să vorbesc cu ea la telefon o singură dată, deoarece și-a schimbat cartela și mi-a spus că e la Timișoara și că va trăi din prostituție. «Cristina, iar vrei să te iei după sora ta și să faci prostii? », i-am zis. Răspunsul ei m-a lăsat mut: «Da, decât să stau cu tine»”, a povestit bărbatul. Acesta a fost al doilea șoc din viața lui Iustelian. Cu o lună în urmă a aflat cu ce s-a ocupat iubita lui în urmă cu câțiva ani, minoră fiind: s-a prostituat la Timișoara, împreună cu sora ei mai mare.

„Cariera” Cristinei a început la 16 ani, fiind implicată într-o rețea de prostituție de către iubitul surorii ei, Cosmin Radu.

În iulie 2011, polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT Timișoara au reușit să-l prindă și să-l pună sub acuzare pe Cosmin Radu, acum în vârstă de 34 de ani. Proxenetul a executat doi ani de detenție pentru trafic de persoane și a ieșit la sfârșitul lui 2013, iar acum, se pare, încearcă să își readucă aproape „fetele” pe care le-a exploatat înainte.

Iustelian Tăbărdău a decis să se despartă de soția lui și a deschis proces pentru custodia copilului. Soția sa, Cristina, nu a putut fi contactată pentru a-și spune punctul de vedere.

Foto: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.