Mensa România caută bănăţeni foarte inteligenţi. Ce trebuie să faci pentru a...

Mensa România caută bănăţeni foarte inteligenţi. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la teste

3
DISTRIBUIȚI

Mensa_org

Reprezentanții Mensa, o organizație non-profit a oamenilor sclipitori din întreaga lume, vor organiza o sesiune de testări în Timisoara, pe data de 10 mai 2014, începând cu ora 11, la Universitatea Politehnica Timişoara, mai exact la  Facultatea de Arhitectură şi Urbanism – Str. Traian Lalescu nr. 2/A.

Potrivit organizatorilor, vârsta minimă a participanţilor este de 11 ani.


Cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze formularul aflat pe site-ul mensa-romania.ro până la data limită de 8 mai 2014.

În anul 1946, la Oxford, au fost puse bazele organizaţiei Mensa, care testează şi identifică oamenii cu un coeficient ridicat de inteligenţă, cu scopul de a-i aduce laolaltă, de a-i stimula să-şi cultive această calitate ce-i diferenţiaza de mase dar şi pentru a sprijini cercetarea în acest domeniu.

Mensa este o organizație internațională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligență folosite de organizație. Numele vine din limba latină, în care „mensa” înseamnă „masă”. Organizația, care numără aproximativ 110.000 de membri cu IQ foarte ridicat, are filiale în peste 100 de ţări ale lumii, printre care, din 1991, se număra şi România. Câteva zeci de membri sunt din Banat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.