MISTERUL dispariţiei iepuraşilor de Paşti din zona Soarelui se amplifică. Ce scenarii...

MISTERUL dispariţiei iepuraşilor de Paşti din zona Soarelui se amplifică. Ce scenarii are primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

robu_iepuras

Primarul Nicolae Robu nu pare să fie deranjat de neconconcordanţele dintre declaraţiile purtătorului de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, şi cele ale purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Daniela Seracin pe tema iepuraşilor de Paşti care au dispărut din zona Soarelui. Vă reamintim că marţi, în presa locală, apăreau informaţii cu privire la faptul că nu mai puţin de şapte iepuri din Soarelui ar fi dispărut din cuiburi în condiţii suspecte. La nici câteva ore după, varianta poveştii era schimbată, iar Pintilie spunea că doar trei iepuri ar fi dispărut din Soarelui, în vreme ce Seracin nu mai făcea deloc declaraţii. „Din păcate, au fost vandalizate în timpul nopții, atât standul din cartierul Soarelui, cât și cel din Circumvalațiunii.


Acesta este nivelul de civilizație al unora dintre concitadinii noștri. Nu putem decât să privim aceste lucruri cu un gust amar. Noi vom persevera și la anul vom veni din nou cu o ofertă, pentru că ne gândim la cei mulți, care sunt altfel, nu la acei indivizi, care sunt câțiva, certați cu bună creștere, certați cu normele elementare de civilizație și care fac astfel de rele. Nu putem să păzim tot ce facem în oraș, non-stop. Evident că a fost la început păzit, dar nu putem să păzim non-stop. Nu este punct fix de pază acolo”, a comentat Robu pe margina subiectului.

Întrebat care este adevărul despre poveste, primarul a spus pe un ton tăios că „se vede că acolo au fost intervenţii care pot fi calificate drept vandalizări, nu mă ocup acum eu de detalii şi de investigaţii privind ce s-a întamplat. Cert este că nu au dispărut iepurii, nu au murit fără intervenţia cuiva”. Dacă dispariţia şi moartea iepuraşilor este un mister, la fel este şi ancheta pentru prinderea făptaşilor sau mai exact existenţa ei. Despre subiect, Dorel Cojan, şeful Poliţei Locale spune că Alina Pintilie, „purtătorul de cuvânt al Primărie ştie tot, la fel şi domnul Adrian Bere, şeful Direcţiei de Mediu, ei sunt la curent cu tot ce se întâmplă, totul este lămurit, eu nu ştiu detalii, acum sunt prins într-o altă activitate, luaţi legătura cu primăria. O zi bună”. La rândul ei, Pintilie dă asigurări că se fac demersurile necesare pentru prinderea făptaşilor de către Poliţia Locală, dar nu poate oferi detalii, aşa cum susţine Cojan.

1 COMENTARIU

  1. Autorităţile sunt de vină că au expus iepurii în zonele respective… ce idee cretină. Primii vinovaţi sunt cei care i-au expus. Acum se trag pe partea dorsală care mai de care… nişte penibili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.