Monica Macovei a explicat la Timişoara ce dezastru ar putea declanşa graţierea...

Monica Macovei a explicat la Timişoara ce dezastru ar putea declanşa graţierea celor din Dosarul Transferurilor

1
DISTRIBUIȚI

monica macoveiFostul ministru al Justiției, europarlamentarul PDL Monica Macovei, a explicat de ce personaje precum Gică Popescu sau Gigi Becali nu ar trebui grațiate. Prezentă la Timișoara pentru a participa la o dezbatere menită să ajute la găsirea de soluții eficiente pentru dezvoltarea mediului de afaceri, aceasta a pomenit că, în calitate de fost ministru al Justiției și renumită pentru duritatea de care dă dovadă atunci când vine vorba despre ținuta morală a candidaților PDL, este mereu întrebată dacă o atare grație a celebrităților implicate în Dosarul Transferurilor ar fi binevenită.


Ei bine, așa cum se aștepta oricine, Macovei s-a arătat împotriva unei astfel de inițative, spunând că în cazurile din fotbal o astfel de clemență nu se justifică.

Deși a fost de acord că personajele respective sunt simpatizate de o mare parte din români, Macovei a spus că infracțiunile comise de ei nu sunt de trecut cu vederea. Mai mult, acesta a atenționat că astfel de grațieri ar crea un precedent periculos și a expus o ipoteză menită sî îi inspăimânte pe românii care iau în glumă un astfel de gest. “Ok, omul este grațiat, iese din închisoare și unde merge? Merge acasă, acolo unde nu are loc de muncă. Din ce va trăi, cum își va câștiga existența? Va fura din grădini și gospodării. La asta trebuie să ne gândim”. Nu în ultimul rând, Macovei a atenționat că întenția USL de a grația este îndreptată strict înspre activul de partid.

1 COMENTARIU

  1. Dupa mintea bolnava a acestei creaturi monstruoase, ar trebui nu numai sa nu se aplice gratierea, ci orice infractiune sa fie sanctionata cu pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru ca gratiatul „merge acasa,acolo unde nu are loc de munca….,” Vedeti dementa acestei pupatoare de basescu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.