Monitorul Primăriei Timişoara, distribuit la pachet cu felicitarea de Paşte a şefului...

Monitorul Primăriei Timişoara, distribuit la pachet cu felicitarea de Paşte a şefului PNL Timiş, Nicolae Robu. Ce spune primarul despre această situaţie

4
DISTRIBUIȚI

monitorul cu felicitare 1

Cutiile poștale ale timișorenilor au fost umplute, înainte de sărbătorile de Paște, cu ultimul număr al ziarului Monitorului Primăriei Municipiului Timișoara la pachet cu o felicitare a șefului PNL Timiș, primarul Timișoarei, Nicolae Robu.


Din mesajul mult mai lung publicat pe prima pagină a ziarului, pe felicitarea color, care pe una dintre fețe are logo-ul PNL, prof.univ.dr.ing. Nicolae Robu a transmis doar o parte „cea mai sfântă dintre sărbători ne aduce acum în suflet lumină şi înnoirea speranţelor. În acest spirit, vă doresc ca praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos să vă lumineze casele şi familiile. să vă fie prilej de bucurie, împliniri şi speranţe de mai bine. Fie ca Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos să aducă în inimile dumneavoastră lumina bunătăţii, înţelegerii, toleranţei şi iubirii de semeni”.

Nicolae Robu, susţine că faptul că Monitorul Primăriei a fost distribuit simultan cu felicitările PNL Timiş de Paşti este o simplă coincidenţă. Întrebat care sunt firmele care se ocupă de livrare, Robu a spus „nu ştiu astfel de detalii. Nu mă ocup eu cu asta, dar vă asigur că livrările au fost făcute separat”.

4 COMENTARII

  1. PNL & PSD ,doua grupari de JEGURI INFECTE ! aceste boraturi care au luat partea talharilor,care au pus la cale in miez de noapte un proiect de lege in favoarea hotilor,banditilor si jegosilor patriei,trebuie sa dispara definitiv din clasa politica romaneasca !

  2. Ce putem face?
    Singura solutie este sa punem mana pe arme! si sa inlocuim actuala clasa politica cu tehnocrati.
    Cea mai buna alternativa ramane instaurarea dictaturii militare pentru cel putin doua mandate prezidentiale.
    Din pacate vechea garda de ofiteri superiori a participat la lovitura de stat din 89 pusa la cale de „puteri straine” si deci implicarea acestor generali si ofiteri intr-o lovitura de stat nu este de dorit caci Armata Romana a tradat in 89 si Tara si Poporul si Conducatorul!
    Cel mai mare necaz este ca serviciul militar obligatoriu a fost desfiintat iar industria de aparare dezmembrata!
    Serviciile secrete romanesti sunt in momentul de fata strict controlate si coordonate de CIA si MOSAD!
    Totusi o lovitura militara de stat este posibila!
    Cine are insa curaj!
    Dintre vechii generali daca mai sunt unul sau doi pe care se poate conta!
    Deci va trebui ridicat la grad de general unul dintre tinerii ofiteri pentru a i se incredinta organizarea unei lovituri de stat! urmata de instaurarea dictaturii militare pe care o vad ca singura solutie pentru salvarea Romaniei ca Stat si a romanilor ca Neam.

  3. DAN VOICULESCU ISI DORESTE O DICTATURA MILITARA IN ROMANIA. „Am vorbit despre o masura cred eu foarte buna, la ora actuala la Ministerul Apararii exista personal disponibil care poate fi detasat in interesul serviciului la Ministerul de Finante, pentru a putea sa punem cat decat stavila evaziunii fiscale, pentru ca marea problema e controlul. Nu avem suficienti oameni care sa controleze evazionistii (…) Oamenii din Armata au o statura, au o moralitate, o disciplina a muncii care ii recomanda pentru a fi controlori si vanatori de evazionisti.” Observam ca Voiculescu triaza competenta profesionala dupa inaltime. Cum inspectorii ANAF i se par cam scunzi, deci incompetenti, s-a uitat in gradina MApN unde incadrarile se fac tinandu-se cont si de calitatile fizice si a decretat ca cea mai buna solutie de eradicare a evaziunii fiscale este sa trimiti la usa intreprinzatorului o echipa de cercetasi urmata de actiunea unui comando pe masura.In mod evident Voiculescu nu uita ajutorul armatei in evenimentele din 89 cand s-a imbogatit devenind din simplu general-manager al firmei Crescent de la Securitate, patronul ei…Oare Dan Voiculescu este de acord si cu instituirea Tribunalului Militar exceptional constituit pentru aceasta actiune nationala, ori se simte mai bine cu imunitatea parlamentara provizorie pe care o are?
    DAN VOICULESCU ISI DORESTE O DICTATURA MILITARA IN ROMANIA. „Am vorbit despre o masura cred eu foarte buna, la ora actuala la Ministerul Apararii exista personal disponibil care poate fi detasat in interesul serviciului la Ministerul de Finante, pentru a putea sa punem cat decat stavila evaziunii fiscale, pentru ca marea problema e controlul. Nu avem suficienti oameni care sa controleze evazionistii (…) Oamenii din Armata au o statura, au o moralitate, o disciplina a muncii care ii recomanda pentru a fi controlori si vanatori de evazionisti.” Observam ca Voiculescu triaza competenta profesionala dupa inaltime. Cum inspectorii ANAF i se par cam scunzi, deci incompetenti, s-a uitat in gradina MApN unde incadrarile se fac tinandu-se cont si de calitatile fizice si a decretat ca cea mai buna solutie de eradicare a evaziunii fiscale este sa trimiti la usa intreprinzatorului o echipa de cercetasi urmata de actiunea unui comando pe masura.In mod evident Voiculescu nu uita ajutorul armatei in evenimentele din 89 cand s-a imbogatit devenind din simplu general-manager al firmei Crescent de la Securitate, patronul ei…Oare Dan Voiculescu este de acord si cu instituirea Tribunalului Militar exceptional constituit pentru aceasta actiune nationala, ori se simte mai bine cu imunitatea parlamentara provizorie pe care o are?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.