Primarul Timișoarei vrea Armata afară din oraș: “Nu au ce căuta în...

Primarul Timișoarei vrea Armata afară din oraș: “Nu au ce căuta în centru!”

15
DISTRIBUIȚI

1409166

Nicolae Robu nu este prea mulțumit de faptul că Ministerul Apărării Naționale deține două clădiri chiar în centrul orașului. Primarul consideră că amplasarea acestor clădiri ale Armatei în Piața Libertății poate să pună în pericol viața timișorenilor.

“La tehnologia de acum, vine unul și îți pune un timbru pe clădire, nici nu-l observi și clădirea aia zboară chiar în plin centrul unui oraș.


Nu au ce căuta în centrul orașului”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu. Edilul șef a ținut să precizeze că, în cazul în care aceste clădiri vor fi scoase la vânzare de către Armată, Primăria Timișoara ar fi dispusă să le cumpere, astfel încât să poată găzdui diferite instituții culturale.

“Nu pot eu să mut Garnizoana, dar într-o bună zi, având în vedere noul context, noua definire a armatei într-o țară, probabil că și nevoile pentru sediul activităților militare se vor schimba. Nu sunt eu cel care le definește, presupun că nevoile se vor schimba și pe cale de consecință și infrastructura va fi una cu nevoile”, mai consideră edilul șef.

Nicolae Robu este nemulțumit și că Spitalul Militar, pe care l-a analizat mai ales noaptea, are sediul tot în centrul Timișoarei. “Uitați-vă la Spitalul Militar înspre seară și vedeți câte lumini sunt aprinse. Eu m-am uitat de mai multe ori”, a spus ironic Nicolae Robu.

15 COMENTARII

 1. Poate is eu prost ca nu-mi pot explica ce are el acuma cu armata…Scoate frate fabricile din oras,scoate tirurile din oras,scoate tiganii daca tot crezi mare si tare…pfff…Avem un primar vai de …. lui.

 2. Si primaru’ – afara din oras, daca se poate la gataia sau Jebel ca pe Vacarescu poate ii mai vin idei, asta e tzicnit de tot, ar trebui internat, ca piata Traian arata ca dupa razboi, fabrica de ciorapi e ruina si multe alte lucruri nu-l deranjeaza, acum are ceva cu armata, are ceva cu cladirile din Centru pe care probabil vrea sa le vanda „amicilor” sau poate la tigani si si asa au pus mana pe aproape tot centrul, ce institutii culturale sa bage acolo, alea din visele lui, de unde atatea institutii culturale ca sa ocupi atatea spatii? Casa Armatei e construita de armata, pentru cercul militar si avea rol de institutie culturala, cat despre chestia cu timbrul de pe cladire si aruncatul in aer….amicul e dus cu pluta, pe langa faptul ca daca cineva ar avea interes sa arunce ceva in aer trebuie sa aibe si ce, nu o cladirea in care mai sunt o mana de ofiteri care umbla civili, care nu mai au sodati si nici vreun rol combatant. SA_L IA CINEVA PE NEBUNUL ALA DIN PRIMARIE si sa-l trimita la un control macar daca nu sa-l interneze !!!

 3. De acord cu Betty Boop, doar că ar trebui mutate în acelaşi loc: armata cu paza, iar cei păziţi să fie puşcăria şi primăria, cu menţiunea că păziţii sunt unii mai nevinovaţi ca alţii -:))) iar cei păziţi să fie consideraţi pepiniera politicii româneşti…..

 4. Mesaj pentru toate cozile de topor. Robule tu esti un pericol pentru timișoreni și fără să lipească cineva un timbru pe tine. Stăpânii tăi vor cu orice preț clădirile armatei din centrul orașului. Tu, o slugă cocoșată și cu fața schimonosită de neputință, nu poți scoate din Timișoara o instituție perenă. Niciodată!

 5. Sa se duca dracu el afar! Cladirile alea nu sunt exagerat de imense sa incurce, si in plus prefer armata in centru decat alt ceva acolo. De ce sa ii mute afar frate? Ceva afacere ce proprietati sau? E foarte bine armata acolo in centru, inca eu sustin alocarea unui spatiu mai mare.

 6. Timisoara a fost construita ca garnizoana . Aceasta este traditia orasului, una militara . Fanfara militara are instrumentele in garnizoana din Piata Libertatii. Sunt expozitii permanente de pictura la Cercul Militar cat si cursuri de dans pentru copii. Candidam acum pentru Capitala Culturala si crestem activitatea artistica , dar aceste activitati sunt doar un antidot de moment la efectele mondializarii care nu sunt prea usor de suportat.

 7. Dar primaria nu este tot in centru? De ce nu ar pune timbru pe cladirea primariei? La zilele nationale toata lumea merge la garnizoana sa se pozeze cu tancuri, sa vada militari , nu am vazut lume admirand steagurile primariei.Spitalul militar nu incurca cu nimic, decat un hotel cu lumini, mai bine un spital cu lumina stinsa pt ca sunt pacienti bolnavi care prefera lumina de veghe in locul neonului…

 8. ……din pacate numai se stie cum sa distraga atentia de la vesnicele santiere, umbla o vorba prin targ ca in acest mandat se strica orasul, devenind un intreg santier iar apoi in al doilea mandat se vor finaliza aceste proiecte, asa ca lasati unul din pilonii de baza ai societatii la locul lui, nu incercati sa mutati totul, sa spargeti totul. pe rand domnule primar si cu multa atentie la detalii.
  Daca are cineva poze cu Palatul copiilor de catualitate sa vada administratia publica timisoreana cum curge apa in permanenta, cum ard luminile pe banii nostrii, sa se vada ce activitati culturale se fac de catre copii nostriii la acest centru de cultura banateana, mai vreti spatii in acest sens?, sa le revendice apoi nu stiu mia cine…..
  deci va invit sa mergeti la palatul copiilor de la liceul Azur sa vedeti cum arata si ce programe se desfasoara daca tot ne intereseza cultura.
  Multa sanatate ca avem cu totii nevoie de ea.

 9. Domnilor……acest Robu ….idiot delatfel…..handicapat…..cu putin creier realist…are idei fff geniale…..sa l vad cum isi schimba parerea dupa peima racheta r…sca cazuta in t ra… pacat ca traim in acelas mediu in care conduce acest politic…de tot r…tu……robu este o mica piesa …vrea sa execute intocmai dorintele bucurestiului….ti as trage un g…t in cap….vezi ti draq de sanatate….de pijamalele tale….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.