Nicolae Robu, discurs de Oscar la fântâna de pe Văcărescu. Ce griji...

Nicolae Robu, discurs de Oscar la fântâna de pe Văcărescu. Ce griji avea şefa de la Dezvoltare din Primăria Timişoara şi cum a calmat-o primarul

1
DISTRIBUIȚI

fantanaPrimarul Nicolae Robu a scos din nou presa în stradă, în ploaie, pentru a prezenta o realizare a municipalităţii timişorene. „Inaugurăm o lucrare de amenjare și refuncționalizare a zonei Văcărărescu II, de la intersecția străzii Văcărescu cu bd. Regele Carol I până la Bega. Aici avem o clădire nouă, civilizată, zona care era ocupată de halele pieței sunt artere de circulație pe ambele sensuri și locuri de parcare, plus spații verzi, pistă de bicicletă, și trotuare cu jardiniere cu flori”, a declarat edilul timişorean.


Legat de dificultatea intervenţiilor primarul a spus că „totul a fost răscolit aici până la o adâncime destul de mare, pentru că s-au schimbat rețelele de utilități. Au fost reînnoite racordurile la clădirile din zonă. Se adaugă amenajarea intersecției cu Bulevardul Regele Carol I, prin realizarea unui sens giratoriu și prin crearea unei fântâni în mijlocul sensului”.

Primarul a prezentat şi lista de „minuni” pentru cetăţeni: fântâna care va fi iluminată seara și strada dotată cu instalaţie de spălare automată, despre care a dat asigurări că merge fără probleme. Lucrarea a costat 8,2 milioane de lei, din care 6,5 milioane reprezintă fonduri europene nerambursabile, iar realizarea ei a durat din mai 2013 până la finele lunii martie a acestui an. Special pentru cei care vin să cumere produse din Iosefin, edilul a menţionat că au fost realizate 172 de locuri de parcare gratuite. Pentru biciclişti au fost amenajaţi nu mai puţin de 800 de metri de piste biciclete, iar zona fost decorată cu 100 de arbori. La finalul declaraţiilor edilul a ţinut un discurs demn de Oscar, unde le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în proiect şi a spus că şefa Direcţiei de Dezvoltare, Aura Junie, a fost extrem de îngrijorată că realizarea fântânii nu va fi posibilă. Edilul şef a detaliat că „am liniştit-o. I-am spus, încă nu aţi lucrat cu mine. Sub conducerea mea nimic nu eşuează”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.