Nicolae Robu, criză de nervi în Senatul UPT? Ce dezvăluiri face şeful...

Nicolae Robu, criză de nervi în Senatul UPT? Ce dezvăluiri face şeful PNŢCD Timişoara şi ce spune Robu

4
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Şeful PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, acuză din nou că primarul Nicolae Robu, fost rector al Universităţii Politehnica din Timişoara şi fost şef al Senatului, conduce instituţia din umbră.

Mihok a declarat că „în Senatul UPT, din calitatea de preşedinte nelegitim al Senatului, Robu a făcut o criză de nervi urâtă. Tocmai de aceea i s-a contestat dreptul de a fi dictator. Domnul Robu era pregătit să schimbe mai multe articole din Carta UPT şi a început să ţipe când i s-a pus în faţă un tabel cu 254 de semnături ale dascălilor din UPT, care cereau amânarea luării unei decizii în ceea ce priveşte Carta Universitară şi organizarea unei dezbateri publice pe această temă.


Cine e dictator doreşe să facă lucrurile în ascuns, dar democraţie înseamnă a face public un act inclusiv de conducere de luare a unor decizii. Robu voia să schimbe prevederea prin care funcţia de preşedinte al Senatului să nu mai fie consideră funcţie de conducere”.

Mihok spune că Robu va reuşi şi crede că actele semnate din poziţia de incompatibilitate au intrat în circuit şi și-au urmat drumul lor nelegitim. Mai mult, ţărănistul susţine că, din sursele sale, edilul ar fi fost jignit la şedinţa cu pricina de către profesorul Ilarie Bordeiaşu, care ar fi spus că Robu e un jalnic care dintr-o mândrie a ajuns să se agaţe de o funcţie. Legat de dezvăluirile lui Mihok cu privire a activitatea sa la UPT, edilul a refuzat să facă declaraţii, spunând în urmă cu câteva săptămâni că „nu comentez declaraţiile făcute de tot felul de idioţi”.

4 COMENTARII

  1. Lăsa Mihok, ca tu ai ajuns președinte la Pntcd Timișoara democratic ales. La fel a ajuns si Moldovan la județ, in prima faza. Pavelescu a trimis un fax prin care s-a adus la cunoștiință ca Ciuhandu este demis. Cine a ajuns sa vorbească de democrație.

  2. Gainarul asta de Mihoc vorbeste si el, tot in calitate de sef nelegitim la PNTCD Timisoara. Cine l-a ales pe nimurici asta?
    Vali Moldovan? S-a ales praful de PNT-ul din Timis si din Timisoara, fiindca a incaput pe mana unor puslamale. Mare pacat de acest partid ca nu are parte de lideri asa cum ar fi meritat. A ajuns o ceata de gaunosi si de transfugi in fruntea partidului. Au fost inlaturati oamenii de valoare, iar adevaratii sustinatori, dezamagiti, au parasit partidul. Sediile sunt goale. Pana si tinerii, au fugit ca potarnichile pe la alte partide cand au vazut cu cine s-au ales la conducere. PNT-ul nu mai conteaza ca partid. A ajuns mai jos ca niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.