Noapte de reggae cu Riddim Colony din Ungaria şi lansarea materialului discografic...

Noapte de reggae cu Riddim Colony din Ungaria şi lansarea materialului discografic One Lion, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

riddimcolony2

Amatorii de muzică reggae vor avea parte de un eveniment extraordinar sâmbătă, 19 aprilie, cu începere de la ora 22.00, la clubul Amplificat, unde sub genericul „3 Years Reggaelize it!“ melomanii vor avea parte de concerte cu trupa Riddim Colony (Ungaria) şi One Lion (lansarea E.P-ului Sweet Reggae Music), pe afiş mai figurând şi Malvina Vibez şi Larrybwoy Selecta.

Muzicianul maghiar G.Ras (pe numele său adevărat Komáromy Gergely) este considerat unul din cei mai cunoscuţi artişti de dancehall-reggae din zona noastră, care acum nouă ani a pus bazele trupei Riddim Colony, prima formaţie de reggae a la Jamaica din Ungaria, care a avut ocazia să cânte alături de nume mari ale genului, ca Max Romeo, Sizzla, Anthony B, Third World, Glen Washington sau Perfect.

În anul 2009 trupa a fost invitată să susţină un recital pe scena principală a festivalului Rototom Sunsplash din Benicassim (Spania), unde recitalul lor a avut parte de un succes deosebit.


La sfârşitul anului trecut, formaţia Riddim Collony a scos un nou material discografic, care conţine 17 piese, numit „Rise and Shine”.

One Lion, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti reggae de la noi, a lansat pe data de 10 aprilie cel de-al patrulea material discografic din carieră, EP-ul „Sweet Reggae Music” . Acesta urmează unor alte realizări precum „Reggae Pur” (demo LP, 2010), „Lumea Mea” (EP, 2012) și Sunt Un Rasta EP (2013). One Lion a folosit pe acest nou EP instrumentale celebre precum Swing Heavy Riddim (Bizzarri Records) sau Sensimillionaire Riddim (House Of Riddim), dar și altele noi și melodioase produse de Panda Dub, LionRiddims (numele de producător al lui One Lion) și Coco Roots.

Pe partea de colaborări, One Lion îi aduce în boxe pe frații gemeni Mr. Levy și Cristyz pe o piesă foarte pozitivă, intitulată chiar „Vibrăm Pozitiv”. Biletele pentru evenimentul care marchează 3 ani de existenţă a celor de la Reggalize It! costă 15 lei şi se pot procura la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.