Noi lucrări de infrastructură în Timişoara. Pe ce străzi se deschid şantiere

Noi lucrări de infrastructură în Timişoara. Pe ce străzi se deschid şantiere

1
DISTRIBUIȚI

asfaltare orion 3

Municipalitatea timişoreană le pregăteşte şoferilor exasperaţi de restricţiile rutiere din centrul oraşului şi din zona Michelangelo o nouă „surpriză”. Pe scurt, este vorba despre o altă zonă care în curând va deveni şantier. Vor avea parte de bătăi de cap cei care circulă în zona Pădurea Verde, dar asta doar pentru scurtă vreme, a dat asigurări viceprimarul Dan Diaconu.

„După reparaţiile capitale din anul trecut la strada Demetriade, respectiv Avram Imbroane, precum şi urmare a amenajării noului sens giratoriu, a devenit o necesitate stringentă începerea unor lucrări de reparaţii majore pe zona Avram Imbroane, către Muzeul Satului, respectiv Spitalul Nou.


Strada Avram Imbroane se va extinde la patru benzi, pe o lungime de 520 de metri şi va avea o lăţime de 14 metri pe porţiunea de la platforma UMT până la Muzeul Satului. În paralel, se vor realiza locuri de parcare în cvartalul de blocuri din zona UMT. Lucrarea este extrem de importantă atât pentru locuitorii din zonă, cât şi pentru platforma industrială, dar şi pentru evenimentele din zona Muzeul Satului – Grădina Zoologică. Strada Spitalul Nou este una dintre cele mai degradate din Timişoara. Pe o lungime de 676 de metri şi o lăţime de 25 de metri se vor realiza lucrări de reabilitare a tramei stradale. Valoarea lucrărilor este de 1.200.000 de lei, iar termenul de realizare este de 30 de zile”, a spus vicele.

Recent, municipalitatea a luat decizia de a muta locaţia de desfăşurare a festivalurilor Berii şi Vinului în Zona Pădurea Verde, pentru a scuti locatarii din zona stadionului „Dan Păltinişanu” de deranj, considerând că aceştia sunt suficient de afectaţi de sunetul salvărilor care ciculă înspre spitalul județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.