O tânără de 20 de ani și prietenul ei au vandalizat țarcul...

O tânără de 20 de ani și prietenul ei au vandalizat țarcul iepurașilor din centrul Timișoarei. Ce sancțiuni au primit

3
DISTRIBUIȚI


cuib1

Doi tineri care nu aveau altceva mai bun de făcut decât să distrugă lucruri în oraș s-au ales cu câte o amendă consistentă.


În ziua de Paște, după ora 5,00, cei doi au început să rupă țarcul ce înconjoară cuibul iepurașilor din piața Victoriei.

”Polițiștii locali aflați în patrulare în dimineața zilei de Paște, în jurul orei 05.30, au depistat două persoane care au deteriorat cuibul amenajat pentru marcarea sărbătorilor în Piața Victoriei. Astfel, F. Carla, de 20 de ani, și P. Tibor, de 33 de ani, ambii din Timișoara, au fost sancționați cu câte 500 lei conform HCL 371/2007 modificată deoarece profitând de faptul că nu se aflau prea multe persoane prin zonă au rupt partea din trestie și sârmă a gardului de protecție din pereții cuibului alegoric pentru iepurași, trăgând de acestea. Reamintim că astfel de fapte se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei”, informează Poliția Locală. Țarcurile cu iepurași din Timișoara au fost vandalizate în repetate rânduri, iar aproximativ 10 iepurași au fost omorâți în această primăvară.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.