Pantofi în nuanţe de dans latino, marca Mono Shoes. Cum s-a transformat...

Pantofi în nuanţe de dans latino, marca Mono Shoes. Cum s-a transformat „Paint your passion” în visuri împlinite FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1467694052">

IMG_20140411_175154

În urmă cu o lună de zile iubitorii de artă și tango s-au întâlnit la cafeneaua Klapka din Timișoara pe care au transformat-o într-un atelier de pictură. Cu puțină imaginație și-au creat propriul design pentru pantofi în cadrul proiectului „Paint you Passion” organizat de Mono Shoes și Tango Timișoara.  Pe fâșii de piele, participanții au realizat picturi cu nuanțe de dans latin din care s-a născut colecția unicat de pantofi, concepuţi special pentru dansatorii de tango.

„Paint your passion” a ajuns la final. Asta înseamnă că fâșiile din piele pictată au prins viață și s-au transformat în perechi de pantofi, perfecte pentru ca un dansator să stârnească pasiuni şi să își pună corpul în mișcare pe ringul de dans.Participanții s-au reîntâlnit astăzi la cafeneaua Klapka, dar de data aceasta, au admirat cele 15 perechi de pantofi, dintre care cinci de băieți și zece de fete. Nu au lipsit nici pașii de dans care au redat și mai bine atmosfera argentineană.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să punem totul cap la cap, că am găsit oameni dornici să se implice, astfel încât să rezulte ceva extraordinar. Cei care s-au implicat sunt fericiți, și văd asta pe fețele lor, iar oamenii care i-au văzut au avut numai cuvinte de laudă. A fost relativ simplu să realizez colecția pentru că m-am apucat de lucru după două săptămâni de la eveniment. Vedeam picturile în atelier și cu fiecare vizualizare știam și mai bine ce vreau să fac. Un singur băiat m-a chinuit, pentru că la perechea lui am lucrat de trei ori mai mult decât la o pereche de pantofi normali”a spus Dumitru Mihăică, proprietarul Mono Shoes și designerul colecției unicat „Paint your passion”.

O parte din pantofi au fost pictați de cei care îi vor purta, iar restul vor fi expuși peste două săptămâni în cadrul unui festival la Belgrad. „Săptămâna viitoare are loc un festival la Belgrad, iar noi vom fi împreună cu trupa de tango din Timișoara, cu pantofii și vom dansa. Entuziasmul a crescut pe măsură ce era gata câte o pereche de pantofi și e păcat ca cei care dansează tango să nu vadă acești pantofi”, mărturisește Maria Tirtea, cea care a pus bazele Tango Timişoara.

Micii artiști au fost încântați de rezultat și nerăbdători să își probeze pantofii pe care i-au visat.  „Când am pictat pe piele mi-am imaginat o plimbare în pădure, iar în urma unei piruete culorile se îmbină și rezultă ceva abstract. Nu m-am gândit la pantoful final, pentru că era destul de dificil. Dar nu mi-am imaginat că o să iasă așa frumos. Rezultatul e unul extraordinar și e amprenta mea pe ei. Abia aștept să îi încerc”, spune Andra, o participantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.