Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara are un nou șef. Vezi de...

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara are un nou șef. Vezi de unde a venit şi ce avere are

4
DISTRIBUIȚI

parchet intrare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara are un nou șef, după ce fostul prim procuror Ionela Bălan a plecat la București, cu delegație, fiind numită procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În locul său la conducerea unuia dintre cele mai grele Parchete locale din România, având în vedere numărul de dosare instrumentate, a fost numită procurorul Irina Claudia Chivu, care până acum a lucrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș.


„A fost numită cu delegaţie ca prim procuror până în 25 iulie când se organizează concursul pentru ocuparea funcţiei. Oricum, doamnei Bălan îi înceta mandatul la mijlocul lunii iunie. Va fi concurs şi vom vedea cine va câştiga”, a declarat pentru PRESSALERT.ro procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Ioan Braşoveanu.

Irina Claudia Chivu a fost și prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş. Conform ultimei declaraţii de avere, are două terenuri agricole în Teregova, un teren intravilan de 571 mp şi o casă de 166 mp împreună cu soţul la Caransebeş, un alt teren de 607 mp, cumpărat în 2011, la Dumbrăviţa şi o Toyota Avensis din 2007 . Are depozite în lei la bănci de 490.538 lei şi de 1350 euro.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.