Partidul Conservator va avea candidați proprii la Primăria Timișoara și CJ Timiș,...

Partidul Conservator va avea candidați proprii la Primăria Timișoara și CJ Timiș, la alegerile din 2016

0
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini-640x3601

Maria Grapini nu mai vrea ca Partidul Conservator să candideze în alianță la viitoarele alegeri locale, care vor avea loc în anul 2016. În acest sens, reprezentanții din Timiș ai partidului încearcă să găsească, deja, posibilii candidați care să se “bată” cu Nicolae Robu la Primăria Timișoara sau cu Titu Bojin la Consiliul Județean Timiș.

După congresul național al partidului, care va avea loc în luna iunie a acestui an, Partidul Conservator Timiș vrea să facă publică lista posibililor candidați pentru cele două funcții.


“Avem mai multe propuneri la Primăria Timișoara. Unii spun că ne vulnerabilizăm, pentru că vom face publice numele mai devreme, dar eu cred că este un lucru benefic. Va exista o competiție ca să vedem cine se situează cel mai bine. Vor fi trei persoane propuse și vom vedem cum reușesc să iasă în evidență cu proiecte concrete pentru Timișoara. Știm că viitorul candidat va intra într-o competiție grea cu primarul Robu, iar un primar ales are foarte multe avantaje”, a explicat, astăzi, Maria Grapini.

În ceea ce privește Consiliul Județean Timiș, președintele PC Timiș a precizat că vor fi mai mult de trei propuneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.