Pasărea Rock a aterizat cu succes la Timişoara FOTO şi VIDEO

Pasărea Rock a aterizat cu succes la Timişoara FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-922536816">

pasarea7

Concertul susţinut de Pasărea Rock pe scena Filarmonicii din Timişoara a beneficiat de un succes răsunător, muzicienii prezenţi pe scenă reuşind să-i vrăjească pe spectatori cu o porţie de rock şi folk de bună calitate, sâmbătă seara.

Având în vedere background-ul muzicienilor din acest proiect, s-a cântat mult Phoenix (inclusiv din albumul Cantafabule), dar şi piese din repertoriul lui Mircea Baniciu sau Josef Kappl. Evident, cele două piese noi semnate Pasărea Rock au beneficiat şi ele de aprecierea publicului, iar adevăratul şarm al concertului a fost acela că muzicienii au demonstrat că sunt „sudaţi“. S-a văzut cu ochiul liber ceea ce cei de la Pasărea Rock au subliniat de mai multe ori în conferinţa de presă ce a precedat evenimentul, faptul că oamenii chiar se simt bine împreună pe scenă. Sunetul şi luminile au fost exact aşa cum trebuie, iar numeroasele bisuri de la final au demonstrat că publicul timişorean a primit cu braţele deschise Pasărea Rock.

Super-formaţia a debutat la sfârşitul lunii martie la Sala Paltului din Bucureşti şi se află într-un turneu naţional de primăvară în care îmbină spiritul anilor ’70 cu sound-urile prezentului. Mircea Baniciu, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Gram și Mani Neumann au reuşit prin acest proiect să-şi găsească un „drum“ aparte. Concertul Pasărea Rock din Timişoara desfăşurat la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” a fost organizat cu sprijinul  asociației Pro Philharmonia.

Foto: Corneliu  Vaida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.