Pasărea Rock continuă turneul prin țară. Ce surprize mai pregătesc artiștii

Pasărea Rock continuă turneul prin țară. Ce surprize mai pregătesc artiștii

0
DISTRIBUIȚI

pasarea12

„Se pare că oamenilor le place, iar pentru mine, ca german, să fiu parte dintr-o legendă românească este o onoare, şi greu deopotrivă. După 35 de ani de contact cu acest stil simt că fac parte din trupă, fără îndoială. Am văzut la concertele noastre nu numai vechii fani Phoenix, ci şi mulţi tineri, iar asta mă face să cred că ceea ce facem acum contribuie la formarea unui public de muzică bună ”, spune Mani Neumann, la finalul primului turneuPasărea Rock. Se pare, spun artiștii, că lucrurile s-au legat. Și că vor avea un viitor împreună, în această formulă.

Turneul pe care formația Pasărea Rock l-a început în data de 7 aprilie 2014 a confirmat la nivel naţional succesul proiectului Baniciu, Kappl & Lipan, proiect lansat la Bucureşti luna trecută.


București, Constanţa, Galaţi şi Iaşi, apoi în Timişoara, Oradea şi Cluj-Napoca, Buzău – au fost locurile unde s-a auzit Pasărea Rock.

Nu au lipsit nici surprizele. Ovidiu Lipan Țăndărică, originar din Iaşi, a fost desemnat Ambasador al Iașului și susținător al demersurilor pe care orașul le face pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană 2021, iar proiectul Pasărea Rock a primit din partea Primăriei Municipiului Iaşi „Diploma de Excelență”.
La Timișoara, publicul a avut o supriză muzicală de proporții: aici a fost cântată, în premieră, piesa „Timișoara Mon Amour”, compusă special de Josef Kappl.
„Au fost câteva dintre cele mai reușite spectacole pe care le-am susținut în ultimii 30 de ani. Să cânți alături de o echipă de muzicieni dintre cei mai dotați este o senzație greu de explicat. În plus, publicul format din mai multe generații a fost de fiecare dată cu noi, ca și cum ar fi făcut parte din echipă, și ne-a oferit trăiri puternice. Rămânem cu o senzaţie nemaipomenit de plăcută şi cu convingerea că ne vom reîntâlni cât de curând ”, susține Mircea Baniciu.

Ultimul concert din turneul de primăvară al formației Pasărea Rock va avea loc pe 26 aprilie, la clubul No Limit din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.