Pesediştii din CLT, front comun împotriva lui Robu. Cum a picat proiectul...

Pesediştii din CLT, front comun împotriva lui Robu. Cum a picat proiectul de transmisie la TV a şedinţelor de plen

4
DISTRIBUIȚI

plen-consiliu-local

Pesediştii timişeni au făcut legea, astăzi, în plenul CLT. Proiectul care prevedea contractarea unei televiziuni pentru transmisia live a şedinţelor de plen a picat.


După ce consilierul PDL Simon Moşiu l-a întrebat pe primarul Nicolae Robu  despre necesitatea transmiterii şedinţelor la TV, precum şi de independenţa editorială a postului care riscă să devină o nouă antenă, proiectul a fost supus la vot şi a picat.

Au votat împotriva proiectului Romaniţa Jumanca PSD, Pavel Nistor PC, Ramona Olteanu PSD, Petrişor Andrei PSD şi Alfred Simonis PSD. S-au abţinut de la vot Florin Bîrsăşteanu PSD, Dore Bogluţ PC, Flavius Boncea PNŢCD, Folică Petrică PP- DD, Herzog Bogdan PNŢCD, Stoia Traian PSD, Stoian Florian PP-DD, Taropa Lucian PP-DD, Ţoancă Radu PSD. Ieri, întrebat în legătura cu proiectul şi cu transmisia live a şedinţelor care deja se face pe internet, edilul şef Nicolae Robu a declarat pentru site-ul nostru că „sunt mulţumit de mediatizarea care se face, dar întotdeauna este loc de mai bine. Am semnale de de la cetăţeni că apreciază foarte mult transmisia în direct la radio, şi cu similitudine am considerat că va fi apreciată şi difuzarea pe un post de televiziune. Care va fi acela, va rezulta dintr-un proces de selecţie concurenţial”. Propunerea primarului ar fi costat nu mai puţin de 70.000 de lei de la bugetul lcoal.

4 COMENTARII

  1. ati votat draci rosii,nu mai scapati de flegmele astea ,ca de raie ! cum dracu’ in sec XXI sa aduci la putere cei mai mari banditi,scursuri si jeguri ,precum PSD !!! tara de babuini flatulati !

  2. Deci sedintele se traqnsmit pe INetrnet, de cev vreme…. Si se uita cineva?
    Cum adica transmiterea sedintelor live de un post TV ar costa numai 70 000 lei? Poate 70 000 lei/sedinta?

  3. Ideea este buna, problema este ca in spatele unei astfel de transmisiuni se ascunde un mare rahat, de, asa e la romani asa e si la TM. Nu putem fi corecti si mai ales bine intentionati. Despre ce lictatie este vb? Vb de un singur post tv interesat de aceasta transmisiune, EUROPA – NOVA. Singura televiziune din TM. Cu alte cuvinte lucrurile sunt clare. Dl Stelu, fortat de imprejurari si presiunea lui Grindeanu cauta un nou sponsor. Robul Timisoarei este singura obtiune. Consilierii au avut dreptate, in conditiile in care proiectul ar fi trecut nu mai puteam vb de obiectivitate, mai ales ca acest proiect presupune si alte actiuni care urmeaza a fi mediatizate. Executivul a vrut sa isi traga o televiziune, bine ca nu a reusit, presa trebuie sa ramana independenta, sa nu depinda financiar de institutiile publice. Nu cred ca odata ce iti platesti salariile din bugetul primariei mai poti fi obiectiv in ceea ce priveste institutia care finanteaza aceasta televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.