Peste 100 de persoane au participat la marşul pentru Rege. Ce au...

Peste 100 de persoane au participat la marşul pentru Rege. Ce au solicitat manifestanţii

2
DISTRIBUIȚI

 IMG_20140411_165309

Monarhiștii din Timișoara au manifestat azi, în fața statuii Regelui Ferdinand din Piața Victoriei. Peste 100 de persoane au participat la evenimentul organizat de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.Au adus steaguri cu însemnele monarhice și portrete ale familiei regale. Între susținători s-a aflat și consilierul local Flavius Boncea de la PNȚCD.

Mitingul a avut loc sub sloganul: „Ne adunăm pentru o Românie Regală, o Constituție Monarhică, un Parlament – Adunare Constituantă”. Participanții sunt chemați să vină cu steaguri monarhice, flori, mesaje, portrete ale membrilor Familiei Regale.

”Îi felicit pe tinerii care au construit această organizație pentru sprijinul moharhiei.


De aici noi trebuie să punem piciorul în prag pentru că de la Timișoara a plecat totul. Fără noi nu ar fi fost astăzi niciun revoluționar, ci mai multe cruci în cimitir.  Dacă acum 25 de ani ne-am fi uitat cu mai multă atenție la Casa Regală am fi văzut ce înseamnă cu adevărat un conducător – onest, modest, care nu spune cuvinte în plus, care are o apariție disctretă împreună cu familia regală. Dacă ne-am fi dorit o Românie cu monedă de aur nu am fi suportat niște nemernici care stau pe spinarea noastră. Niște nemernici care spun că nu sunt bani, dar bani sunt însă îi folosesc pentru ai îmbăgăți pe alții. Consider că acest popor e periclitat și noi ne lăsăm mințiți pentru un mic, pentru un pahar de bere sau o apă. Toate astea sunt niște mizerii, dar le acceptăm pentru că nu avem respect față de noi. Ne convine să ne conducă niște semi – analfabeți”, ne-a spus Virginia Jivănescu, una dintre participante.

Duminică la ora 15.00 monarhiștii din Timișoara se vor aduna în fața Operei și de Ziua Independenței (10 mai) vor realiza o întâlnire în fața Catedralei Mitropolitane, edificiu ctitorit de Regele Mihai.

 

2 COMENTARII

  1. daca vreti monarhie nu aveti de cit sa-i sustineti voi si sa le platiti din bani vostri nu ai nostri,monarhia este un mort la resuscitare si niste oameni care nu mai au nici o activitate sa-u gasit ei sa instaleze monarhia.Regele sa aduca tot ce a dus din tara ,si atunci are din ce sa traiasca nu din bani nostri

  2. eram sigur ca un semidoct se va baga in seama! prietene „ivanoyd” „sa-u” se scrie de fapt „s-au”, iar inainte de „si” nu se pune virgula! dar, ce sa faci….proletcultura postcomunista mai face victime!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.