Petrecere de promovare a festivalului Electric Castle, cu britanicul Wilkinson, la Timişoara...

Petrecere de promovare a festivalului Electric Castle, cu britanicul Wilkinson, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

wilkinson

Organizatorii festivalului Electric Castle – care va avea loc la castelul Bánffy de la Bonţida (jud. Cluj) în perioada 19 – 22 iunie – îşi promovează manifestarea în întreaga ţară printr-o serie de petreceri, un nou eveniment în Timişoara urmând să se desfăşoare în data de 10 mai, în parcarea albastră de la Iulius Mall, invitatul special al acestuia fiind britanicul Wilkinson.

Pe numele său adevărat Mark Wilkinson, muzicianul a venit în contact cu muzica la vârsta de 9 ani, când părinţii lui i-au făcut cadou un set de tobe. Primele sale creaţii au apărut la Hospital Records În 2012, Mark primeşte premiul ‘Best Breakthrough Producer’ la National D&B Awards 2012 şi remixează piese ale celor de la Chase & Status, precum și Example, Nero, Professor Green, Wiley și Jakwob. În același an, Wilkinson lansează hitul ‘Need To Know’ feat.


Iman, melodie care reuşeşte să domine topul Radio1 patru săptămâni la rând. După încă două lansări de excepție (‘Take You Higher’, ‘Heartbeat’ feat. P Money & Arlissa) Wilkinson lansează albumul său de debut ‘Lazers Not Included’ în octombrie 2013. Una din cele mai cunoscute piese incluse pe acest disc este Afterglow, care beneficează de intervenţia vocală a solistei Becky Hill, melodia ajungând până pe poziţia a opta a topului de single-uri din Marea Britanie.

În luna februarie a acestui an, artistul a lansat piesa „Too close”, cel de-al 5-lea single din discul său de debut. Electric Castle va reuni anul acesta peste 130 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae. Printre cei care vor fi prezenţi la festival se numără Die Antwoord, Thievery Corporation, DJ Fresh, Rusko, Sasha, Gramatik, Chris Liebing, Kraak and Smaak, Wilkinson, Foreign Beggars, Dub Pistols, Akua Naru, sau Gramphonedzie. Alături de alţi artişti autohtoni, la această manifestare participă şi o serie de muzicieni timişoreni, printre aceştia numărându-se K-Lu, Newgotti, George Allen, MC Tina, We Are Creepz și Bia. Biletele pentru evenimentul de promovare a festivalului de la Timişoara, care începe la ora 23, costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.