Petrecere în hală, cu reprezentanţi de seamă ai muzicii britanice, la Freenetik...

Petrecere în hală, cu reprezentanţi de seamă ai muzicii britanice, la Freenetik Party VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

logistics

Amatorii de muzici electronice sunt aşteptaţi la un nou eveniment „în hală“, în cadrul Freenetik Party, care va aduce la Timişoara trei nume de referinţă ale scenei muzicale britanice de drum and bass: The Quemists, Logistics şi The Prototypes.

Trioul de producători şi instrumentişti The Qemists s-a impus în ultimii ani prin amestecul energiilor inerente din drumandbass şi rock, la care se adaugă cu o gamă bogată de sunete care respectă origini şi influenţele muzicale bogate: dancehall, metal, electro, grime şi hip-hop regăsindu-se cu uşurinţă în soundul londonezilor. Cei trei alchimişti londonezi şi-au croit drum printre aceste genuri incorporând în creaţii influenţele personale dar şi talentul unor vocalişti celebri precum legendarul Mike Patton (Faith No More), părintele scenei de grime Wiley, campionul UK de beatbox Beardyman, Devlin Love, Jenna G, MC Navigator.

De-a lungul timpului, trio-ul a remixat piese pentru Coldcut, Roots Manuva, au fost ingineri de sunet pentru Basement Jaxx, Kano şi Lady Sovereign şi au colaborat cu cele mai mari nume din drum and bass.


Pendulum, Chase and Status şi Mampi Swift au inclus constant piese Qemists în seturi, Zane Lowe de la Radio 1 i-a numit viitorul muzicii şi chiar Bruce Dickinson de la Iron Maiden a apreciat rockul celor de la The Qemists. The Quemists vor susţine un DJ set la Timişoara, şi au mai fost prezenţi în oraşul de pe Bega în cadrul ediţei din 2009 a festivalului TM Base.

Logistics este un producător şi DJ emblematic ai renumitei case de discuri Hospital Records din Londra, care a mai fost prezent în oraşul nostru în cadrul evenimentului Reset & Setup, ediţia a 2-a, desfăşurat la Setup Venue. The Prototypes este un duo din Brighton, alcătuit din Chris Garvey şi Nick White, care au beneficiat de sprijinul unor muzicieni celebri şi care au devenit cunoscuţi în întreaga lume graţie single-ului „Suffocate”.

La party-ul din Timişoara, The Prototypes vor fi prezenţi printr-un DJ set. Alături de invitaţii speciali din Marea Britanie, la acest eveniment vor mai mixa şi Djubei, ZBK şi Elementrix. Freenetik Party este un eveniment organizat de Escape KRU, care va avea loc în 9 mai, în hala de lângă stadionul CFR (bulevardul B.P. Haşdeu, nr.1). Biletele pentru acest party costă 30 lei dacă sunt achiziționate în avans, şi 40 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.