Plângere pe e-mailul viceprimarului Traian Stoia împotriva şefului Direcţiei Tehnice din Primăria...

Plângere pe e-mailul viceprimarului Traian Stoia împotriva şefului Direcţiei Tehnice din Primăria Timişoara. Ce probleme mai are Culiță Chiș

1
DISTRIBUIȚI

culita chis primarie p

Şeful Direcţiei Tehnice din primărie, Culiţă Chiş, atacat din toate părţile. A devenit deja o obişnuinţă ca aleşii locali ai PDL Timiş să se plângă de modul în care lucrează Chiş, poreclind Comisia de Circulaţie – „comisia de chişculaţie”. Nu numai atât, dar Chiş este cunoscut pentru faptul că nu dă declaraţii jurnaliştilor, decât dacă este expres mandatat de primarul Nicolae Robu, şi că nu participă la şedinţele de plen al CLT.

Ei bine, activitatea şefului de la Tehnic supără chiar şi cetăţenii.


Viceprimarul Traian Stoia a povestit că „am primit un email de la un cetățean, care ne roagă să facem o intervenție pe lângă șeful de la Tehnic Culiță Chiș”. Plângerea cetățeanului este legată de faptul că pe strada sa sunt calmatoare de trafic din 30 în 30 de metri. Vicele a adăugat şi că este covins că firma Rosign, a cărei activitate a fost condamnată de muncipalitate, încă lucrează la cote maxime, dar că va discuta personal cu Chiş pe marginea plângerii cetăţeanului.

1 COMENTARIU

  1. in atentia domnului de la comisia de „chisculatie”: indicati traseul de tranzit al camioanelor si NU NUMAI (nu avem nevoie de masini mici aflate in tranzit prin zona centrala) cu marcaje simple ca in celelalte tari TRANZIT. camioanele care se iau dupa semne pe calea sagului si merg inainte ARAD se vor bloca in viaductul jiul. macar acolo indicati arad dreapta pe rebreanu. din fericire in partea de nord au aparut semne cu belgrad camioane pe la umt dar ar trebui tot tranzitul dirijat pe acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.