PNL şi PSD şi-au ales candidaţii pentru colegiul III. Ce mesaje transmit...

PNL şi PSD şi-au ales candidaţii pentru colegiul III. Ce mesaje transmit competitorii

5
DISTRIBUIȚI

vot in urna

După săptămâni întregi de speculaţii în care fostul subprefect Liliana Oneţ şi rectorul Universitîţii de Vest Marilen Pirtea erau daţi drept candidaţi ai PNL şi respectiv PSD pentru alegerile de pe colegiul III, astăzi cele două formaţiuni politice au făcut publice numele celor ce vor intra în cursa pentu funcţia de deputat. Locul a fost vacantat prin demisia şefei PC Maria Grapini, care ţinteşte un loc călduţ în Parlamentul European. Din partea PNL Timiş va intra în luptă Viorel Coifan care a declarat că „le mulţumesc colegilor din Biroul Permanent Teritorial pentru susţinerea necondiţionată şi totală pe care mi-au acordat-o în depunerea candidaturii, în mod special m-a impresionat gestul colegului meu Cosmin Costa(retragerea din cursa pentru desemnarea ca și candidat, n.a.), pe care îl cunosc de multă vreme.


Gestul demonstrează atmosfera de fair-play care domneşte în filială şi care poate să fie un exemplu de bună practică în politica timişeană şi chiar naţională. Doresc să îi reprezint pe cetăţenii din Colegiul III şi nu numai în Parlamentul României bazându-mă pe o experienţă politică şi administrativă dobândită pe parcursul a 24 de ani de când sunt în PNL şi din dorinţa sinceră de a îmbunătăţi climatul politic românesc”.

Aşa cum se ştia de săptămâna trecută, din partea PSD va intra în cursă medicul Florin Bîrsăşteanu, care deşi la acea dată spunea că se mai gândeşte, a fost reconfirmat astăzi de liderul PSD Timiș Timiș Bojin ca fiind nu candiat, ci deja deputat. Legat de competiţie, pesedistul a spus că „nu mi-e frică nici mie, ca persoană, şi nici ca reprezentant al partidului. Sunt foarte conştient, sunt în politică de 15 ani. Nu fac și nu am făcut politică pentru mine. Eu am reuşit să îmi rezolv problemele materiale şi sociale din profesia mea”.

5 COMENTARII

  1. cretinii nu au inteles nici acum ca PSD nu este un partid SOCIAL !!! matastaza asta cu nume „atragator” este cancerul Romaniei,toate leprele,toate scursurile s-au inscris in banda asta de escroci,treziti-va ba’ inaptilor si nu mai votati lepre,votati pentru tara babuinilor !

  2. Asa e, Klauss, mai adauga si cancerul pedist, altoi pe trunchiul comun FSN, si puii pe care-i face – PMP si celelalte grupuscule asa-zis de dreapta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.