Ponta: Duicu nu a fost la mine. Pentru a evita alte înscenări,...

Ponta: Duicu nu a fost la mine. Pentru a evita alte înscenări, mi-am mutat biroul la MApN

0
DISTRIBUIȚI

adrian-duicu video

Premierul Ponta spune că nu s-a întâlnit cu şeful CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, şi nici nu a discutat cu acesta despre schimbări în poliţie, adăugând că, pentru a evita alte înscenări, şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării, unde orice intrare este înregistrată ca într-o unitate militară, scrie Mediafax.

„De astăzi de dimineaţă începând mi-am mutat biroul.


Mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Duşa (ministrul Apărării-n.r.), am un birou la Ministerul Apărării Naţionale, aia e unitate militară. Oricine intră, dacă veniţi la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo (la Palatul Victoria-n.r.) era mai civil, aşa”, a spus Ponta la România TV. El a arătat totodată că DNA nu arată că Duicu ar fi venit efectiv la el, ci că aşa susţinea acesta.

Curtea de Apel Bucureşti a decis recent arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şefului IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi omului de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.