Ponta, la lansarea eurocandidaţilor: Dacă credeţi că trebuie să fiu candidat la...

Ponta, la lansarea eurocandidaţilor: Dacă credeţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, voi fi

1
DISTRIBUIȚI

Victor-Ponta21

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC, că alianţa va fi câştigătoare inclusiv în noiembrie 2014, el precizând: „Dacă consideraţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, bineînţeles că voi fi”.

„Vreau să nu plecaţi acasă fără convingerea că eu, Victor Viorel Ponta, cum îi place să spună, şi sunt mândru, ştiu foarte bine şi foarte clar ce avem de făcut până pe 16 noiembrie şi după 16 noiembrie. (…) V-am spus şi v-o spun, în 2004, 2009, am luptat cu toate puterile mele ca Băsescu să nu ajungă preşedintele României”, a spus Ponta.

Potrivit premierului, preşedintele României nu va fi şi nu trebuie să fie nici preşedintele PSD, PC, UNPR sau PPDD. „Eu cred cu adevărat că împreună cu dumneavoastră vom găsi acel preşedinte şi îl vom sprijini. Voi fi în prima linie a acestei bătălii. De data aceasta cred că voi câştiga, de data aceasta cred că vom câştiga. Dacă veţi considera că eu trebuie să fiu, binenţeles că voi fi”, a spus Ponta.

Potrivit acestuia, un preşedinte uneşte şi nu dezbină, face cinste României şi nu face pe nimeni de ruşine, îşi iubeşte concetăţenii şi manifestă compasiune.


„Eu cred că un adevărat preşedinte este cel care promovează dialogul în special cu cei care nu sunt de acord cu el, pentru că un preşedinte este al tuturor românilor. Vreau să cred că un preşedinte îşi iubeşte şi îşi respectă în primul rând propria familie, şi familia oricărui alt cetăţean. Cred în această valoare”, a mai spus Ponta.

El a mai spus că Traian Băsescu a fost preşedinte pentru el însuşi şi pentru ai săi, şi a dat asigurări că viitorul preşedinte „îşi va face datoria faţă de toţi românii”.

Oprea: Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, că Victor Ponta „are obligaţia să ajungă preşedintele României pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare”.

„Cred că Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României, pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare, una clară, ireversibilă şi absolut necesară pentru întreaga societate românească pentru a fi mândri că suntem români”, a precizat Gabriel Oprea.

El a arătat că în ultimii 23 de ani s-a schimbat o generaţie şi, odată cu aceasta, şi o mentalitate. Potrivit liderului UNPR, Victor Ponta face parte din această generaţie.

Oprea a mai spus că Victor Ponta a „imprimat o altă mentalitate în politica românescă, a venit cu o viziune proaspătă şi corectă”.

El a mai declarat că împreună cu Victor Ponta şi Daniel Constantin alianţa are şansa de a avea în Parlamentul European o echipă care exprimă speranţa unei întregi generaţii.

1 COMENTARIU

  1. Scapati de UDMR din guvern si mai vb dupa aceea!Dupa povestile din teritoriu ca vor venii oamenii la vot…sa fim seriosi!Eu voi vota insa un vot de blam!Unul nul !Nu am votat pt USL ca sa ma trezesc ca apare UDMR-ul din nou la guvernare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.