Ponta: Sunt absolut convins că Băsescu va ajunge în închisoare. E un...

Ponta: Sunt absolut convins că Băsescu va ajunge în închisoare. E un corupt comunist şi securist

2
DISTRIBUIȚI

ponta_basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este absolut convins că preşedintele Traian Băsescu va ajunge în închisoare, el arătând că nu are niciun fel de teamă în ceea ce îl priveşte întrucât ştie că a respectat întotdeuna legea şi că Băsescu e „un corupt comunist şi securist”, scrie Mediafax. Solicitat să comenteze declaraţiile şefului statului, potrivit căruia va ajunge coleg de „apartament, de cameră” cu Adrian Năstase, Ponta a replicat: „Dacă îmi era frică de ameninţările domnului Băsescu…sunt supus acestor ameninţări de foarte mulţi ani.


Nu mă interesează”.

„Nu doar că nu mă interesează, dar sunt absolut convins că în închisoare va ajunge Traian Băsescu. Eu, care ştiu că am respectat întotdeuna legea, nu am niciun fel de teamă”, a continuat Ponta. El a precizat că, în opinia sa, acţiunea lui Traian Bsăescu de ameninţare a familiei unui senator, respectiv Gabriela Firea, care face parte dintr-o comisie de anchetă este fără precedent şi trebuie să primească un răspuns foarte clar din partea Justiţiei şi a Parlamentului României.

2 COMENTARII

  1. dupa cum functionezi s-ar putea sa ajungi tu acolo mai rapid decat poti crede,cine sapa groapa altuia cade singur in ea,aviz amatorilor PSD(Nastase Adrian)mentorul vostru in tot ce inseamna coruptie si totalitarism este cazat la Jilava tocmai pe gandirea asta dar daca e razboi asa sa fie…

  2. Conform dorintelor mai marilor PSD-sti , Domnul Traian Basescu va intra va intra imediat in Puscarie , de cum i se termina mandatul si apoi , mult mai tarzia va fi Judecat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.