Premii de 80.000 lei la ultimul turneu de poker Jack din Timişoara

Premii de 80.000 lei la ultimul turneu de poker Jack din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

PokerPokerul privit prin ochii unui necunoscător poate fi considerat, în proporţie de 90%, un joc de noroc. Pentru jucătorii de poker, totul este un business, un joc în care se îmbină ştiinţa psihologiei umane cu matematica pură şi analiza statistică, un joc în care norocul vine în proporţie de doar 10%. Pokerul poate fi jucat în 3-4 sau 10 jucători, iar la turneele de poker pot lua parte zeci sau sute de jucători, aşa cum s-a întâmplat în ultimele zile la turneul de Texas Hold’em care a ţinut capul de afiş al inaugurării noului Jack Poker Club Timişoara.

Structura de blind-uri a turneului (15.000 de fise, cu blind-uri de la 30-60) şi suma de intrare mică (300 lei) a adus în weekend-ul de lansare la masa de joc peste 300 de intrări în Mega Turneul Texas Hold’em Jack Poker Club.


Si alte zeci de persoane la cele 14 mese de poker şi ruletă din clubul proaspăt deschis.

Premiul garantat la deschidere, de 75.000 lei a fost depăşit, organizatorii anunţând premii de aproape 80.000 lei la turneul de poker – texas hold’em. Astăzi, de la ora 16 se reia turneul cu masa finală – atât spectatorii, cât şi împătimiţii acestui joc fiind aşteptati la clubul situat pe Pestalozzi nr.22A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.