Primarul hipster din Timiș care e ”happy” pe muzica lui Pharell VIDEO

Primarul hipster din Timiș care e ”happy” pe muzica lui Pharell VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

boldea lugoj captura video

Lugojul este noul oraș din România în care s-a filmat o versiune a videoclipului „Happy”, inspirat de cântecul lui Pharell Williams.

Filmările au durat o săptămână, s-au tras peste 300 de cadre cu zeci de participanţi, iar acum lugojenii se pot mândri în sfârşit cu un videoclip inspirat.

Un adevărat succes la box office, melodia Happy, interpretată de Pharrell Williams, pe coloana sonoră a filmului de animaţie „Despicable Me 2”, a fost preluată şi transformată de fanii din întreaga lume într-un clip cu persoane care imită şi redau bucuria din clipul filmat cu artistul american.

Surpriza de la Lugoj vine însă direct din clădirea Primăriei, mai exact din balconul de la biroul primarului, unde edilul Francisc Boldea dansează fără inhibiții pe ritmurile antrenante.


Acesta a cerut special să intre în clip, fiind primul edil-șef din România care o face.

Din distribuția clipului au făcut parte Alex Sony, care a apărut la Românii au Talent, antrenoarea Mihaela Adam, Mihai Stoichescu, multiplu campion național la motorcross, și Vlad Roșu, noua vedetă de motocross care a apărut în oraș, trupa de dansatori profesioniști, echipa de volei CSM Lugoj, dar și alți zeci de lugojeni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.