Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, implicat într-un accident rutier UPDATE Cu ce răni...

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, implicat într-un accident rutier UPDATE Cu ce răni s-a ales edilul și pe cine consideră vinovat

6
DISTRIBUIȚI

robu masina michelangelo

Ghinion pentru edilul șef al Timișorei, Nicolae Robu. Întors din Spania acesta a descins în prima vizită pe șantierele Timișoarei pentru a vedea cine a tras chiulul cât a fost el plecat. Mașina de serviciu cu care edilul șef efectua deplasarea a fost implicată într-un accident rutier pe Strada Aurel Popoviciu colț cu Brâncuși.


În autovehicul erau viceprimarul Dan Diaconu, primarul Nicolae Robu, șoferul primarului, Vasile Paraschiv, și șeful Direcției Tehnice, Culiță Chiș. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timișoara, Alina Pintilie, a dat asigurări că accidentul a fost unul minor și că cei patru sunt teferi. Deși vizita pe șantiere a fost contramandată, agenda primarului pe ziua de astăzi va rămâne neschimbată, la ora 18 acesta urmând să aibă o reuniune cu organizațiile studențești.

Conform polițiștilor, cei doi șoferi s-au înțeles între ei, astfel că nu a mai fost nevoie de intervenția lor. „A fost o tamponare, urmată de o înțelegere amiabilă între părți”, a declarat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

UPDATE Legat de accident, primarul Nicolae Robu a declarat că „eram pasager în mașina de serviciu în momentul în care am avut un impact între mașina primăriei și o mașină a unei persoane. Am intrat într-o intersecție cu puțină neatenție și s-a produs acel impact. Acuma, din fericire, niciuna dintre mașini nu a avut viteză și impactul a fost fără vătămări corporale ale celor care au fost în cele două mașini. Au pornit airbagurile în mașina noastră, eu m-am ales doar cu o mică zgârâietură pe obraz, altfel poate că m-aș fi lovit mai rău. Se pare că șoferul meu a fost vinovat”. Întrebat ce a constat poliția, Robu a spus că nu știe dacă agenții au fost sau nu chemați. „Eu nu am stat, am plecat și în continuare am fost la șantiere”.

6 COMENTARII

  1. Am inteles ca vina este a soferului primariei care nu stie ce este prioritate de dreapta . Ok se vede zilnic asta in trafic problema este ca reparatia desi se face pe asigurare este din bani publici . Imi amintesc si de un accident in care borza conducea masina primariei spre bodo unde avea domiciliu desi era primar al timisoarei ; a facut accident omorandu-si sotia si copilul nenascut . Cine a platit masina , a facut ucigasul vreo zi de parnaie ?

  2. Marele sofer de „raliu” ,al primarului nu e altul decat acelasi tampit oltean ce a fost facut si politist local….ca de!e o personalitate !E doar un retardat jegos!

  3. Oricui i se poate intampla o clipa de neatentie si sa plateasca pentru asta. Sa ne legam acum de ce s-a intamplat acum mult timp cu accidentul lui Borza… cred ca a platit destul pentru asta, dna timisoareanca… Hai sa nu fim rai…

  4. „…reparatia desi se face pe asigurare este din bani publici.” Cam cat de prost trebuie sa fi, ca sa faci o asemenea afirmatie?! Ma intreb si eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.