Proiectele pentru meditații gratuite, cu bani de la Uniunea Europeană, în moarte...

Proiectele pentru meditații gratuite, cu bani de la Uniunea Europeană, în moarte clinică. Pe cine dă vina inspectorul școlar general Cornel Petroman

0
DISTRIBUIȚI

cornel_petroman_AP-640x4261

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș anunțau, în urmă cu câteva săptămâni, că imediat după sărbătorile pascale, elevii care vor susține în acest an Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat vor avea parte de meditații gratuite, profesorii fiind plătiți cu bani de la Uniunea Europeană. Acum, însă, inspectorii școlari nu mai sunt așa siguri că vor mai reuși să înceapă cele două programe cu finanțare europeană, astfel încât elevii să obțină note mai mari la cele două examene importante.

Cornel Petroman, inspectorul școlar general al județului Timiș, dă vina pe birocrație.


“Cunoașteți sfânta birocrație din țara noastră, să nu vă mire că nu încep imediat proiectele pentru că trebuie parcurse niște etape. Nu putem începe proiectele pe care le-am accesat din cauza birocrației care domină la noi această zonă a educației”, a precizat Cornel Petroman.

Reprezentanții ISJ Timiș speră ca măcar la sfârșitul lunii mai să se poată începe meditațiile gratuite prin intermediul acestor proiecte, dacă nu, cel mai probabil, vor beneficia de ele generațiile viitoare. În aceste condiții, singura șansă pentru elevi de a se pregăti suplimentar gratuit este să participe la meditațiile oferite de profesorii de la Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.