Razie în cluburile de noapte din Timișoara. Ce au descoperit polițiștii

Razie în cluburile de noapte din Timișoara. Ce au descoperit polițiștii

9
DISTRIBUIȚI

POLITIA 02_resize

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat controale la mai multe cluburi de noapte din Timişoara, noaptea trecută, iar sacnțiunile aplicate au ajuns la 9.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost însoțiți în acțiune de lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, ISU „Banat” şi OPC Timiş, scopul declarat fiind acela al stabilirii condiţiilor legale de funcţionare a unor cluburi de noapte, cât şi prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Astfel, echipele mixte de control au aplicat sancţiuni în valoare de 9.000 de lei administratorilor a trei dintre cluburile verificate.


Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” au aplicat şase sancţiuni pentru nereguli privind normele de prevenire a incendiilor. Totodată, poliţiştii au sancţionat unul dintre administratori cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru neasigurarea prin personal propriu sau specializat a ordinii şi liniştii publice în interiorul localului.

La rândul lor, reprezentanţii ITM au invitat administratorii unora dintre localuri la sediul instituţiei pentru a stabili situaţia contractuală a angajaţilor, urmând a fi luate măsurile legale în cazul constatării unor nereguli. Toate persoanele care au fost depistate în cluburi au fost verificate de poliţişti în bazele de date.

9 COMENTARII

    • poate iesi si tu in club la sfarsit de saptamana si atuci vin mascati cu tot cu alai sa te controleze si sa te verifice hai sa fim seriosi

  1. O da! Pe criminatlul taximetristului l-au prins? Dar pe criminalul de la Sinersig? Hai mai las-o in plm de politie! Sunt capabili sa aplice sanctiuni platitorilor de taxe. Apropo! De Udrea, Vio Blondu si restul se mai aude ceva?

  2. Am fost intrun club la care a venit controlul asta.cica grupe mixte.erau peste 60 de persoane in grupul asta mixt.si dupa ce au facut controlul si tot a fost in regula.dupa aia sau strins in grupulete si discutau cum sa faca sa dea niste amenzi.ca nu se poate sa plece asa fara amenzi.ce penal.romania asta nu sa schimbat deloc.si controlul a durat vreo 2 ore jumate timp in care au oprit activitatea.deci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.